Type to search

ΠΟΛΟ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Πήρε το προβάδισμα και έκανε το 1-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός

Share

Ο Ολυμπιακός μετέτρεψε σε εύκολη επικράτηση τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στον Πειραιά, κάνοντας το πρώτο βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 17-5 στο ντέρμπι «αιωνίων» και θα διεκδικήσουν τη Δευτέρα, 10 Απριλίου, την πρόκριση στη σειρά με 2-0 νίκες. 

Στον αγωνιστικό χώρο, οι νταμπλούχοι Ελλάδας, που αγωνίστηκαν χωρίς τους Φιλίποβιτς, Μπίγιατς, Μουρίκη και Γραμματικό, επιβλήθηκαν από νωρίς, παίρνοντας το προβάδισμα κι έχοντας από τα πρώτα κιόλας λεπτά μια διαφορά 4-0 με τους Γενηδουνιά και Παπαναστασίου να σκοράρουν από δύο τέρματα.

Ο Παναθηναϊκός μείωσε με 4-2 από το πρώτο οκτάλεπτο, όμως στο δεύτερο τα βρήκε σκούρα. Οι γηπεδούχοι, με ιδιαίτερα πιεστική άμυνα, ισοπέδωσαν την αντίπαλη ομάδα, πετυχαίνοντας έξι τέρματα, με το πρώτο ημίχρονο να κλείνει με σκορ 10-4.

Διατηρώντας την κυριαρχία του αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός κατάφερε να παραβιάσει μόνο δύο φορές το αντίπαλο τέρμα, ενώ ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε αρκετά βελτιωμένος αμυντικά, σημειώνοντας ένα ακόμη γκολ στο τρίτο οκτάλεπτο. Αυτό ήταν και το τελευταίο γκολ που πέτυχαν οι πράσινοι στον αγώνα, αφού η ομάδα του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς δεν τους άφησε άλλα περιθώρια.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, οι ερυθρόλευκοι, εμφανώς βελτιωμένοι επιθετικά, μεγάλωσαν κι άλλο τη διαφορά στα 12 τέρματα, διαμορφώνοντας το τελικό 17-5.

Οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά τη Δευτέρα, 10 Απριλίου, στο Γουδή στον δεύτερο αγώνα της σειράς, με τους Πειραιώτες να θέλουν τη δεύτερη νίκη για να περάσουν στην ημιτελική φάση.

Οκτάλεπτα: 4-2, 6-2, 2-1, 5-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου 2, Βάμος 3, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 3, Γούβης, Δερβίσης 2, Μπούσλιε 1, Κολόμβος, Παπαναστασίου 3, Δαμίγος, Γκίλλας 1, Λιαντζίρης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Σιαμάς Γ., Δευτεραίος, Τόττης 1, Άντζιτς 1, Σγουρίδης 2, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης, Σιαμάς Π., Αλβέρτης, Κρατημένος, Σιαμάς Χρ., Ζερβουδάκης.

Άρτεμις Σκούφου

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *