Type to search

Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Γ.Σ. Περιστερίου Κεντρική ΠΑΟΚ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΠΑΟΚ 13-10: Πέταξε στη τρίτη θέση

Share

Γ.Σ. Περιστερίου και ΠΑΟΚ αναμετρήθηκαν στο Κολυμβητήριο Χωράφα για την τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του Β’ ομίλου της Α1 πόλο ανδρών. Οι γηπεδούχοι μπλόκαραν τον Δικέφαλο για δύο οκτάλεπτα. Ήταν καλύτεροι, πήραν μια διαφορά έξι γκολ και στη συνέχεια απλά διαχειρίστηκαν το προβάδισμά τους, δίνοντας όμως παράλληλα στους Θεσσαλονικείς την ευκαιρία να πλησιάσουν αρκετά στο σκορ, αλλά όχι να απειλήσουν ουσιαστικά.  

ΤΟ ΜΑΤΣ 

Η διάθεση της ομάδας των δυτικών προαστίων φάνηκε από την αρχή. Σε λιγότερο από τρία αγωνιστικά λεπτά το Περιστέρι προηγούνταν ήδη με 3-0, αναγκάζοντας τον κ. Χατζηθεοδώρου να καλέσει γρήγορα το πρώτο τάιμ άουτ. Η αλήθεια είναι ότι ο Δικέφαλος δε λειτουργούσε σωστά και στις δύο πλευρές. Είχε κακές επιλογές στην επίθεση, όπως και άσχημο ποσοστό στον παίκτη παραπάνω και στην άμυνα έμοιαζε να μην έχει πλάνο. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν μεγαλύτερο προβάδισμα στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου, ήταν όμως λίγο επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια. Εξαιρετική η εμφάνιση του Holland, που με τις αποκρούσεις κράτησε το 4-1 υπέρ της ομάδας του.  

Το δεύτερο μέρος είχε την ίδια εικόνα, με αποτέλεσμα οι Περιστεριώτες να διπλασιάσουν το προβάδισμά τους. Ο Drew Holland απέκρουσε το πέναλτι του Κεχαλάρη και στην επόμενη φάση ο Λαδάς με ωραίο σουτ από το πεντάμετρο έγραψε το 5-1. Και ο Γυμναστικός Σύλλογος συνέχισε να εκμεταλλεύεται στο έπακρο την ανοργάνωτη άμυνα των φιλοξενούμενων. Με ένα πέναλτι του Φώσκουλου, και από ένα γκολ του Πρέκα και του Μπιτσάκου οι γηπεδούχοι εκτόξευσαν το σκορ στο 8-1, με τον Δικέφαλο να μειώνει απλά σε 8-2.  

Στο τρίτο οκτάλεπτο ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε την κατάσταση, βελτίωσε τον παίκτη παραπάνω ( 2/3 ), αλλά και πάλι δέχθηκε τέσσερα γκολ. Και μάλιστα τα τρία από αυτά στο τέλος της επίθεσης του Περιστερίου. Πολύ ωραίο γκολ για το 9-3 απο τον Χαραλαμπόπουλο ( φουνταριστός ΠΑΟΚ ), ο οποίος χωρίς να βλέπει εστία έκανε ένα ωραίο γυριστό σουτ, με την μπάλα να προσγειώνεται στη δεξιά πλευρά του Αμερικανού τερματοφύλακα.

Στο τελευταίο μέρος οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν και έκαναν μια διαχείριση του χρόνου. Ουσιαστικά δεν εκτελούσαν τις επιθέσεις τους και σπαταλούσαν τα δευτερόλεπτα, μέχρι να φτάσουμε στη λήξη. Ένα μόνο γκολ από τον Χρήστο Μπιτσάκο με ψηλοκρεμαστό. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύθηκαν το γεγονός και μείωσαν την απόσταση, δεν είχαν όμως το χρόνο να απειλήσουν παραπάνω. Τσολακούδης, Προσινκλής, Κεχαλάρης και Milardovic τα γκολ για τον Δικέφαλο, που επικράτησε στο τελευταίο οκτάλεπτο με 4-1.  

Αυτή ήταν η τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης με το Περιστέρι να υπερτερεί στην ισοβαθμία με τον ΠΑΟΚ ( τον είχε νικήσει άλλωστε και στη Θεσσαλονίκη ) και να περνά στη τρίτη θέση. Τώρα, οι τέσσερις πρώτες ομάδες των δύο ομίλων θα φτιάξουν ένα δικό τους και οι τέσσερις τελευταίες άλλον έναν.  

 

 

 

Οκτάλεπτα: 4-1, 4-1, 4-4, 1-4. 

Σπριντ: 4-0 

Παίκτης παραπάνω: Περιστέρι 3/10, ΠΑΟΚ 4/10 

 

 

Γ.Σ. Περιστερίου, Λούδης Κωνσταντίνος: Σαλτερής, Καζάζης, Τοράκης, Πρέκας (2 γκολ), Γερακούδης, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χ. (3 γκολ), Καρούντζος (1 γκολ), Φώσκολος (3γκολ), Χρυσοσπάθης (2γκολ), Μαστρογιαννάκος, Λαδάς (1γκολ), Drew Holland, Nagle Samuel (1γκολ), Μπιτσάκος Α. 

 

ΠΑΟΚ, Χατζηθεοδώρου Θεόδωρος: Αϊβαλιώτης, Καπράγκος (1 γκολ), Παπαμανωλιουδάκης, Προσινκλής Ν. (1γκολ), Καλαργυρός, Κεχαλάρης (1 γκολ), Milardovic (3 γκολ), Τσολακούδης (1 γκολ ), Χαραλαμπόπουλος (3 γκολ), Προσινκλής Π., Koopman Jesse, Λασκαρίδης, Αλειφτήρας, Σαλέχ Αλί, Καραντζάς. 

 

 Επιμέλεια: Χονδρός Παναγιώτης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *