Type to search

Super League 2 Κηφισια ΠΑΟ Ρουφ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κηφισιά – ΠΑΟ Ρουφ 4-1: Δεν «πλήρωσε» τη χαλαρότητα της και τώρα… ντέρμπι ανόδου στη Καλλιθέα!

Share

Πιο δύσκολα, απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ επικράτησε η Κηφισιά του ΠΑΟ Ρουφ στη Ριζούπολη και επέκτεινε το προβάδισμα της από την 2η Καλλιθέα στους επτά βαθμούς, αλλά με ένα παιχνίδι παραπάνω πριν το μεταξύ τους ντέρμπι.

Η Κηφισιά έκανε διαχείριση δυνάμεων και με το… μυαλό στο ματς της Δευτέρας, (10/04) με τη Καλλιθέα εκτός έδρας, νίκησε με 4-1 τον ΠΑΟ Ρουφ στο γήπεδο «Γ.Καμάρας» της Ριζούπολης. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του νοτίου ομίλου της Super League 2 και οι γηπεδούχοι επικράτησαν με γκολ των Πέιου (22’), Αντερέγκεν (25’), Κουϊρουκίδη (88’) και Γκίνη (90+4’), ανατρέποντας το προβάδισμα που απέκτησαν οι φιλοξενούμενοι από το τέρμα του Φράγκου (17’).

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η χαλαρότητα της Κηφισιάς, της δημιούργησε προβλήματα στην αρχή του αγώνα. Στο πρώτο 20λεπτο, μολονότι διατηρούσε τη κατοχή της μπάλας, δεν μπορούσε να δημιουργήσει ουσιαστική ευκαιρία απέναντι στην αντίπαλη εστία, ενώ η υψηλή γραμμή των αμυντικών της ομάδας του Ρουφ, «έβγαλε» έξι (!) φορές τους αντίπαλους παίκτες σε θέση οφσάιντ.

Ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, η ομάδα του Γιώργου Πετράκη έδειχνε αφελής και αυτό το πλήρωσε στο 17’. Μετά από ωραία κυκλοφορία της μπάλας, αυτή έφτασε στον Βενάρδο στον κεντρικό άξονα, ο οποίος τροφοδότησε υπέροχα κάθετα τον Φράγκο και αυτός πλάσαρε στη γωνία για να κάνει το 0-1.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων, όχι μόνο βρήκε γρήγορα απάντηση, αλλά γύρισε και τούμπα το ματς. Ισοφάρισε αρχικά στο 22’, με υπέροχη συνεργασία του Πέιου και του Παναγιώτου, με τελικό αποδέκτη και σκόρερ τον πρώτο και πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 25’. Ο Αντερέγκεν συνέκλινε υπέροχα προς την περιοχή και αφού άλλαξε πόδι, το φαλτσαριστό του σουτ κατέληξε στην απέναντι γωνία.

Την ευκαιρία για ένα τρίτο τέρμα έχασε ο Τεττέι στο 33ο λεπτό. Ο 21χρονος επιθετικός κέρδισε πέναλτι, σε ανατροπή του Τσόγκου, την οποία ανέλαβε ο ίδιος, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟ Ρουφ έκανε επέμβαση και στη συνέχεια, έδιωξε και το σουτ του Αντερέγκεν που πήρε το ριμπάουντ.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του δευτέρου μέρους, η Κηφισιά δημιουργούσε τις προϋποθέσεις για να σκοράρει, αλλά σπαταλούσε τις ευκαιρίες την μία μετά την άλλη. Ο Τσόγκας πραγματοποίησε σπουδαίες επεμβάσεις στα σουτ των Τεττέι (46’) και Γκίνη (85’), ενώ ο ΠΑΟ Ρουφ έχασε τρομερή ευκαιρία σε δυνατό σουτ του Ζούνη από τα αριστερά, μετά από δύο επιτυχημένες ντρίμπλες του (86′).

Εν τέλει, οι γηπεδούχοι βρήκαν δύο ακόμα τέρματα και σφράγισαν τους τρεις βαθμούς. Απέκτησαν προβάδισμα δύο γκολ με τον Κουϊρουκίδη στο 88’, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι, στην επαναφορά από το σουτ του Πρίτσα που σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ ο Γκίνη στο 90+4’ διαμόρφωσε το τελικό 4-1 με διαγώνιο συρτό πλασέ.

Η Κηφισιά παραμένει στη κορυφή της βαθμολογίας με 46 βαθμούς και με προβάδισμα επτά βαθμών από τη δεύτερη Καλλιθέα, έστω και με ένα παιχνίδι παραπάνω. Από την άλλη μεριά, ο ΠΑΟ Ρουφ είναι στην 14η θέση και έχει μόλις τέσσερις βαθμούς.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Γιώργος Πετράκης (Προπονητής Κηφισιάς): «Κάθε παιχνίδι από εδώ και στο εξής κρύβει τις δικές του δυσκολίες, ειδικά για μία ομάδα που μόνιμα παίζει με την ”πίεση” ότι οποιοδήποτε λάθος δεν συγχωρείται. Θεωρώ όμως, ότι όταν μία ομάδα έχει πολλές χαμένες ευκαιρίες, μπαίνει μία κακή σκέψη που σε επηρεάζει. {…} Στο παιχνίδι με τη Καλλιθέα, απαιτείται πολύ μεγάλη συγκέντρωση και οι στιγμές μέσα στο 90λεπτο θα παίξουν καθοριστικό ρόλο.»

Γιάννης Γκούμας (Προπονητής ΠΑΟ Ρουφ): «Για 88 λεπτά ήμασταν ανταγωνιστικοί, παρά τη διαφορά ποιότητας. Μπήκαμε μέσα για να διεκδικήσουμε πράγματα και σταθήκαμε καλά σε γενικότερες γραμμές, αλλά κάποια λάθη μας στέρησαν κάτι περισσότερο από το παιχνίδι. Στα τελευταία 10 λεπτά έπρεπε να είχαμε προσπαθήσει περισσότερο.»

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Κηφισιά (Γ. Πετράκης): Αγριμάκης, Βαφέας (Ποζατζίδης 46’), Μαζουλουξής, Παυλάκης, Παπασάββας (Γκίνη 61’), Σωτηράκος, Παναγιώτου, Πέιος, Αντερέγκεν (Κουϊρουκίδης 82’), Νοικοκυράκης (Πρίτσας 76’), Τεττέι (Καλλέργης 61’).

ΠΑΟ Ρουφ (Γ. Γκούμας): Τσόγκας, Φράγκος (Ζούνης 53’), Ζαχάρος, Κατσούλης (Τασιούλης 66’), Μαρινάκης (Χατζηλαμπρός 53’), Σμπώκος, Δούμας, Λαμπρίδης (Μπαϊράμι 73’), Βενάρδος (Κυριαζής 53’), Ντάνκι, Νιτσάκης.

Χρήστος Σκούρας

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *