Type to search

Super League 2 Κηφισια Ολυμπιακός Β' ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κηφισιά – Ολυμπιακός Β’ 0-0: Έμειναν «άσφαιροι» και η διαφορά… μειώθηκε στους 5!

Share

Σε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις, η Κηφισιά και ο Ολυμπιακός Β’ έμειναν στο «μηδέν», για την 25η αγωνιστική της Super League 2. Παραμένουν αήττητοι σε επτά αναμετρήσεις οι μεν φιλοξενούμενοι, ενώ οι δε γηπεδούχοι βλέπουν την διαφορά τους από την 2η Athens Καλλιθέα να μειώνεται στους πέντε βαθμούς!

Αμφότερες έψαχναν την νίκη για να διατηρήσουν το σερί τους με τα θετικά αποτελέσματα και, μολονότι καμία δεν ηττήθηκε, το ματς δεν ανέδειξε νικητή. Οι ευκαιρίες ήταν πολυάριθμες, όμως οι δύο τερματοφύλακες βρέθηκαν σε καλή βραδιά και απέτρεψαν την αντίπαλη ομάδα από το να σκοράρει.

Πριν το παιχνίδι, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον Περικλή Καραγιαννάκη, πρώην παίκτη και παράγοντα της Κηφισιάς, ενώ στην ανάπαυλα, βραβεύτηκε ο άλλοτε αμυντικός του Παναθηναϊκού, Ρενέ Χένρικσεν, από τον Στέφανο Κοτσόλη, για την συνεισφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τον αδαμάντινο χαρακτήρα του.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Το πρώτο μέρος ήταν ένας επιθετικός μονόλογος της ομάδας των Βορείων Προαστίων, η οποία έχασε ανεπανάληπτες ευκαιρίες για να σκοράρει, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν καλές αποφάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία. Στο 10ο λεπτό, η Κηφισιά έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία, με τον Παπαδούδη να αποκρούει εξαιρετικά το δυνατό σουτ του Προβυδάκη, ενώ το σουτ του Βαφέα πέρασε λίγο άουτ.

Η συνέχεια ανάλογη, με τον Στέλιο Ποζατζίδη να είναι το κύριο σημείο αναφοράς των γηπεδούχων και με τις σέντρες του, δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα του Ολυμπιακού Β’. Από μία τέτοια, ο Τεττέη έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι στο 22’, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Παπαδούδης απέκρουσε την προσπάθεια του Γκίνη.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα ήταν πιο αποφασιστική και κέρδισε μέτρα στο γήπεδο, διατηρώντας περισσότερο την κατοχή της μπάλας. Από ωραία κυκλοφορία αυτής, ήρθε η μεγαλύτερη στιγμή των «ερυθρολεύκων» στο 58’. Ο Μαρίνος τροφοδότησε κάθετα τον Μπα, αλλά εκείνος νικήθηκε από τον Αναγνωστόπουλο.

Το γκολ δεν ήρθε ούτε στη φάση του 81ου λεπτού, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να αναδεικνύει τα τρομερά αντανακλαστικά του, αφού ανέκοψε το σουτ του Κωστή, που κόντραρε, και πέταξε τη μπάλα κόρνερ. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για διαμαρτυρίες.

Στο γήπεδο παρευρέθηκαν επίσης οι Αντώνης Νικοπολίδης και Ραφίκ Τζεμπούρ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Γιώργος Πετράκης (Προπονητής Κηφισιάς): «Μας έλειψε η αποφασιστικότητα στο τελείωμα, αλλά στο πρώτο ημίχρονο δεν απειληθήκαμε καθόλου. Στο δεύτερο μέρος, ρισκάραμε περισσότερο και δεχθήκαμε δύο ευκαιρίες όπου ο αντίπαλος έφτασε κοντά στο γκολ. Επιλέξαμε να δώσουμε παραπάνω χρόνο στον Ολυμπιακό Β’, αλλά τα μαρκαρίσματα μας ήταν ετεροχρονισμένα.»

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Κηφισιά (Γ. Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Μπαρμπόσα, Βαφέας, Προβυδάκης, Αντερέγκεν (Καλλέργης 75’), Στ. Ποζατζίδης (Νοικοκυράκης 85’), Πέιος, Γκίνη (Να 85’), Ταλάλ, Πρίτσας (Κουιρουκίδης 85’), Τεττέη.

Ολυμπιακός Β’ (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος (Καρακούτης 74’), Αποστολόπουλος, Νίκολιτς, Μαυρούδης, Μαρίνος (Αργυρίου 74’), Κωστή (Συρμής 88’), Χρυσόπουλος, Σουρλής.

Χρήστος Σκούρας

Tags: