Type to search

Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΛΟ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Άνετη επικράτηση του Ολυμπιακού έναντι του Απόλλωνα Σμύρνης

Share

Εύκολο έργο είχε ο Ολυμπιακός στο Σεράφειο Κολυμβητήριο κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, επικρατώντας 19-12 με εξαιρετική εμφάνιση για την 7η αγωνιστική της Β’ φάσης της Α1 πόλο ανδρών.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός έφτασε στους 61 βαθμούς, κρατώντας το αήττητο και διατηρώντας την πρωτιά στη βαθμολογία, με τους ερυθρόλευκους να ετοιμάζονται για το ευρωπαϊκό ματς με τη Μπαρτσελονέτα εκτός έδρας. Από την αρχή του αγώνα η ομάδα του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς προηγήθηκε πολύ γρήγορα στο σκορ με διαφορά δύο τερμάτων (0-2), με τον Απόλλωνα Σμύρνης να μειώνει προσωρινά τη διαφορά.

Οι ερυθρόλευκοι αύξησαν την υπέρ τους διαφορά με το πρώτο ημίχρονο να κλείνει με σκορ 5-9. Μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν καμία βελτίωση απέναντι στους καλά φορμαρισμένους παίκτες του Ολυμπιακού τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη τα βρήκε σκούρα, με τους Πειραιώτες να χτίζουν μια διαφορά ασφαλείας και να την υποχρεώνουν στο 12-19, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν οι Γούβης (4 γκολ), Μουρίκης (2 γκολ), Βάμος (2 γκολ) και Δήμου (2 γκολ), ενώ για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Μπογκντάνοβιτς με 5 τέρματα.

Από τον Ολυμπιακό έλειπε ο Φιλίποβιτς, που είναι τραυματίας και θα χάσει πιθανότατα και το ευρωπαϊκό ματς.

Οκτάλεπτα: 2-4, 3-5, 2-5, 5-5.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 5, Μόκκας, Γωνιωτάκης 1, Δίπλαρος 1, Μπραΐμης, Χονδροκούκης 1, Βίτσκοβιτς, Γαρδίκας 2, Τουρκομένης, Σολανάκης 1, Καβουσανός, Μυρίλος 1, Τσιαβαλιάρης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου 2, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 1, Γούβης 4, Φουντούλης 1, Δερβίσης 2, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 2, Κολόμβος 1, Παπαναστασίου 2, Δαμίγος, Γκίλλας 1, Λιαντζίρης.

Επιμέλεια: Άρτεμις Σκούφου

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *