Type to search

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΑΝΑΣΑΙΝΕΙ Η ΚΑΣΤΕΛΛΑ

Share

Μεγάλη νίκη στον <<αγώνα>> παραμονής πέτυχε ο ΑΟ Καστέλλας κόντρα στον Ποσειδών.

 

Η Καστέλλα υποδέχτηκε τον Ποσειδώνα Χατζηκυριάκειου στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες μπήκαν εξίσου καλά με την Καστέλλα να έχει μια ευκαιρία στο 2’ να ανοίξει το σκόρ, αλλά να εξουδετερώνεται από τον τερματοφύλακα του Ποσειδώνα. Μέχρι το 40 ήταν ένα αρκετά ανοιχτό παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν το δοκάρι στο 43’ με τον Αγγελόπουλο. Η Καστέλλα στην  επόμενη φάση βγήκε στην επίθεση με πάσα στο εξτρέμ και μετά από μια πολύ καλή σέντρα ο Τσιάκας έκανε το 1-0 κυριολεκτικά σαν <<buzzer beater>> στην εκπνοή του 1ου ημιχρόνου.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

 

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καστέλλα έχοντας την αυτοπεποίθηση του 1-0 μπήκε καλύτερα από τον αντίπαλο και ξεκίνησε να δημιουργεί πολύ καλές ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματα της. Οι προσπάθειες ήταν <<άσφαιρες>> μέχρι το 73ο λεπτό, οπού έπειτα από λάθος της άμυνας ο Γιαννούλης σκόραρε με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή για να κάνει το τελικό 2-0. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίχτες καθώς ο αμυντικός τους έκανε φάουλ ως τελευταίος παίχτης στην αντεπίθεση της Καστέλλας.

 

Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ

Παρά την ήττα ο τερματοφύλακας τον φιλοξενούμενων, Ντουρμισλάρι Κέβιν, ξεχώρισε καθώς κατάφερε να αποκρούσει αρκετά τετ-α-τετ και χωρίς αυτόν η ομάδα του θα έχανε με πολύ μεγαλύτερο σκόρ.

 

Η ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΑ ΣΩΣΙΒΙΟ

Ο ΑΟ Καστέλλας πριν τον αγώνα βρισκόταν στην 10 θέση με συγκομιδή 13 βαθμούς σε 17 αγώνες και μόλις 3 νίκες σε σύνολο. Αυτή η νίκη τον έστειλε στην 9η θέση με απόσταση 4 βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού, με την ομάδα να μπορεί να ονειρεύεται την παραμονή του στην κατηγορία.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ: Ψαρρόπουλος, Σκουλαρίκης (88’ Χαρτουλάρης), Καλλυβώκας, Γκότσης, Προβατάς, Γλυκοφρύδης, Ορφανίδης, Μπουτσίνης, Γκόρκγι (88’ Κόυτσης), Τσιάκας (63’ Γιαννούλης), Μανδρώνης (82’ Ταβουλάρης)

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΧΑΤΖΙΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ: Παύλου, Βενάκης, Αγγελόπουλος, Αναζίκος (56’ Ζαχαρίου), Αλεξάν (46’ Λουπίδης), Ζόμπας, Πανταζής, Δρόσος (75’ Βερροιόπουλος), Ψαρούδης (19’ Ντεντόπουλος), Σπυρόπουλος, Περδικούρης (75’ Μάνδρακας

Διαιτήτευσε ο Γεωργόπουλος.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *