Type to search

Κεντρική ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΛΟ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Έσπασε την έδρα και απέκτησε προβάδισμα ο Ολυμπιακός

Share

Με νίκη 11-6 πέρασε από τον Λαιμό ο Ολυμπιακός επικρατώντας της Βουλιαγμένης στον πρώτο τελικό,με το δεύτερο παιχνίδι να γίνεται αύριο στον Πειραιά(18:00).

Την νίκη με 11-6 πανηγύρισε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Βουλιαγμένη,στον πρώτο τελικό της σειράς,αποκτώντας προβάδισμα και μετέφερε το πλεονέκτημα της έδρας στο Παπαστράτειο.

Οι ερυθρόλευκοι με πρωταγωνιστή τον Γενηδουνιά που σημείωσε 4 τέρματα,κατάφεραν να σπάσουν την έδρα του αντιπάλου τους,σε ένα παιχνίδι που μέχρι και λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου ήταν ντέρμπυ με το σκορ να είναι ισόπαλο 6-6.

Από την αρχή της αναμέτρησης μέχρι εκείνο το σημείο υπήρχαν συνεχώς εναλλαγές στο σκορ,με τους Πειραιώτες να μην είναι προσηλωμένοι στην άμυνα αλλά και να μην μπορούν να αξιοποιήσουν τις επιθέσεις με παίκτη παραπάνω,αφού σε όλη την αναμέτρηση είχαν 2/9 στην συγκεκριμένη κατηγορία,έναντι 3/7 του αντιπάλου τους.

Ένα λεπτό πριν το τέλος του τρίτου οκταλέπτου,ο Ολυμπιακός σκόραρε δις και ξεκίνησε το τέταρτο προηγούμενος με 2 γκολ διαφορά και στην συνέχεια με σφικτή άμυνα και περισσότερη αποτελεσματικότητα στην επίθεση διεύρυνε και άλλο την διαφορά φτάνοντας στο τελικό 11-6.

Τα οχτάλεπτα:3-3,2-2,1-3, 0-3

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης 2, Τρούλος, Γούβης, Αφρουδάκης, Καλογερόπουλος , Χαλυβόπουλος, Κουρούβανης 1 , Λόζινα 2 , Μπάσιτς, Ανδρεάδης, Τσαταλιός, Βλάσσης.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε , Σκουμπάκης 2, Γενηδουνιάς 4,  Αργυρόπουλος, Πρέκας, Δερβίσης 2 , Κάκαρης , Μουρίκης, Καπότσης , Χρυσοσπάθης 2 , Ίρβινγκ 1 , Γαλανόπουλος.

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *