Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λέστερ 1-2: Η συμπολίτισσα έστεψε πρωταθλήτρια τη Σίτι

Share

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι με τη Λέστερ έκανε… «νερά» και έστεψε πρωταθλήτρια την Σίτι! Ανώτερες στο παιχνίδι οι αποφασισμένες «αλεπούδες».

Η Λέστερ πέρασε «σίφουνας» από το Όλντ Τράφορντ και με επιβλητική εμφάνιση…πετσόκοψε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1-2. Και επίσημα η Μάντσεστερ Σίτι στέφθηκε πρωταθλήτρια της φετινής Premier League.

Οι «αλεπούδες» μπήκαν στο παιχνίδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο νεαρός Τόμας σημείωσε το παρθενικό του γκολ στο 10 λεπτό, με εντυπωσιακό βόλε. Ο Ντε Χέα έμεινε «άγαλμα» παρακολουθώντας την πορεία της μπάλας, χωρίς να μπορεί να επέμβει.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν άμεσα την απάντηση με εξίσου εντυπωσιακό τρόπο. Ο Γκρίνγουντ πέρασε μέσα από τρεις αμυντικούς και εκτέλεσε στην απέναντι γωνία και έκανε το 1-1 στο 15ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος η Λέστερ πίεσε. Από εκτέλεση κόρνερ, ο Σογιουνσού με δυνατή κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα και πάλι στην ομάδα του και έγραψε το τελικό 1-2.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γουίλιαμς, Μπαϊγί, Τουανζέμπε, Τέλες, Βαν Ντε Μπέικ, Μάτιτς, Ντιαλό (78′ Μπρούνο Φερνάντες), Μάτα, Ελανγκά (66′ Ράσφορντ), Γκρίνγουντ (66′ Καβάνι).

Λέστερ: Σμάιχελ, Καστάν, Φοφάνα, Σουγιούνσου, Ολμπράιτον, Εντίντι, Τίλεμανς, Τόμας, Πέρεζ (65′ Μάντισον), Ιχεανάτσο, Βάρντι (80′ Τσουντχούρι).

Το πρόγραμμα της 36ης αγωνιστικής της Premier League

11 Μαΐου

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λέστερ 1-2

12 Μαΐου

Τσέλσι – Άρσεναλ (22:15)

14 Μαΐου

Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι (22:00)

15 Μαΐου

Μπέρνλι – Λιντς (14:30)

Σαουθάμπτον – Φούλαμ (17:00)

Μπράιτον – Γουέστ Χαμ (22:00)

16 Μαΐου

Κρίσταλ Πάλας – Άστον Βίλα (14:00)

Τότεναμ – Γουλβς (16:05)

Γουέστ Μπρομ – Λίβερπουλ (18:30)

Έβερτον – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (21:00)

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *