Type to search

1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Α’ ΕΠΣΑ ΔΑΦΝΗ Π.ΦΑΛΗΡΟΥ Ήφαιστος Περιστερίου ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σ(έξι) Δάφνη υπέταξε τον Ήφαιστο Περιστερίου

Share

Η Δάφνη Παλαίου Φαλήρου μετέτρεψε τον αγώνα της 21ης αγωνιστικής σε παράσταση για έναν ρόλο κλειδώνοντας την παραμονή της και με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντινίδη ( 1 γκολ, 4 ασίστ! ) συνέντριψε με 6-0 τον Ήφαιστο Περιστερίου. Χατ τρικ ο πρώτος σκόρερ της Δάφνης Ε.Βλαχάκης (64′,79′,90′), σπάνιας ομορφιάς γκολ ο Ξύδης (44′) και ένα γκολ του Παπαδόπουλου (33′) έγραψαν την ιστορία του αγώνα.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Πρώτο Ημίχρονο

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς καθώς μόλις στο 2ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι μετά από πολύ όμορφη ενέργεια του Λάγγα. Ο Ήφαιστος πίεσε στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, με τους γηπεδούχους να ισορροπούν το ματς και να φτάνουν μία ανάσα από το γκολ όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι έπειτα από σουτ του Κωνσταντινίδη στο 17′. Δύο λεπτά αργότερα ο Κωνσταντινίδης δεν αστόχησε και με μονοκόμματο σουτ από τα αριστερά έκανε το 1-0 και έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους. Οι “πράσινοι” του Φαλήρου συνέχισαν να έχουν την κατοχή και στο 33′ ο Κωνσταντινίδης δημιούργησε νέο ρήγμα στο δεξί άκρο της άμυνας και σέρβιρε στον Παπαδόπουλο που δεν αστόχησε κάνοντας το 2-0. Στο 38′ ο κόουτς Ντάκουρης προέβη σε αναγκαστική αλλαγή με τον Γιαννούλη να περνάει στην θέση του Πάλλα που αισθάνθηκε ενοχλήσεις, χωρίς όμως να επηρεάζεται η ομοιογένεια στην άμυνα των γηπεδούχων που συνέχισε να είναι σεμιναριακή. Λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους, έπειτα από πλάγιο των γηπεδούχων ο Ξύδης έπιασε ένα απίστευτο σουτ στον αέρα, πλάγια της μεγάλης περιοχής και διαμόρφωσε το 3-0, σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Δεύτερο Ημίχρονο

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με δύο αλλαγές για τους φιλοξενούμενους με τους Στάμο και Kullolli να περνούν στον αγωνιστικό χώρο στην θέση του Γκολφινόπουλου και Ζελέκου. Ο Ήφαιστος μπήκε καλύτερα και λίγο έλειψε να μειώσει με καλό σουτ του Λάγγα από το ύψος του πέναλτι όμως ο Μπότος είχε απάντηση και έδιωξε σε κόρνερ. Στην συνέχεια η ομάδα του Φαλήρου ξαναβρήκε ρυθμό και ο Βλαχάκης στο 64′ σκόραρε για το 4-0 έπειτα από ασίστ του Κωνσταντινίδη που συνέχισε να δημιουργεί προβλημάτα στην άμυνα του Ηφαίστου. Ο κόουτς Λιαιλίας πραγματοποίησε 2 αλλαγές θέλοντας να φρεσκάρει την ομάδα του περνώντας τους Πατέλη, Αγκόλι στην θέση των Πλατέλλα,Γονή. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους έβαλαν στον αγώνα τους Σαντζώνη, Δερμιτζάκη, Δάμη, Ράπτη που συνέχισαν να ακολουθούν πιστά το πλάνο της ομάδας. Η Δάφνη δεν πάτησε φρένο και έτσι στο 79′,90′ έγραψε το τελικό 6-0 με 2 γκολ του πρώτου της σκόρερ Ε. Βλαχάκη (έφτασε τα 8 γκολ φέτος), από 2 ασίστ του απόλυτου πρωταγωνιστή Κωνσταντινίδη. Η Δάφνη λοιπόν μία αγωνιστική πριν το φινάλε εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία χωρίς να μπει σε περιπέτειες της 9ης θέσης που οδηγεί σε αγώνες μπαράζ.

Ο MVP του αγώνα Παναγιώτης Κωνσταντινίδης δήλωσε « Ήταν μια δύσκολη χρονιά καθώς από τους 3 ομίλους της Α’ ΕΠΣΑ ήμασταν στον πιο ανταγωνιστικό όμιλο. Στόχος μας ήταν να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούσαμε, ήταν μια καλή χρονιά και είμαι πολύ χαρούμενος από όλους τους συμπαίκτες μου και το τεχνικό επιτελείο ».

Συνθέσεις

ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ (Γιάννης Ντάκουρης) Μπότος, Ιωαννίδης (70′ Σαντζώνης) Πάλλας (39′ Γιαννούλης), Χριστόπουλος, Λιόσης (70′ Δερμιτζάκης), Βλαχάκης Ι. (77′ Ράπτης), Παπαδόπουλος, Βλαχάκης Ε., Ζαμπέτης (77′ Δάμης), Κωνσταντινίδης.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Χαράλαμπος Λιαιλίας) Καραγκούνης, Πλατέλλας (65′ Αγκόλι), Σταύρου, Κούτουλας, Καρδάμης (79′ Σμυρνιώτης), Λιούκας, Ζελέκου (46′ Στάμος), Γονής (65′ Πατέλης), Ζέρβας, Λάγγας, Γκολφινόπουλος (46′ Kullolli)

Διαιτητές

(Χριστοδούλου Π., Καμπιώτης Δ., Αναστασόπουλος-Τσιγγέλης Α.)

Επιμέλεια: Ξένος Δημήτρης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *