Type to search

Α.Ο. ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ Α.Ο. Μικρασιατικός Α’ ΕΠΣΑ Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εύκολη νίκη για Μικρασιατικό επί ΑΟ Καλαμακίου

Share

Μία εύκολη νίκη με 4-0 πανηγύρισε ο Μικρασιατικός που φιλοξένησε τον ΑΟ Καλαμακίου στο γήπεδο της Καισαριανής για τον 1ο όμιλο για την Α΄ Κατηγορία ΕΠΣΑ.

Χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες ο Μικρασιατικός πήρε τη νίκη με 4-0 απέναντι στον ΑΟ Καλαμακίου με πρωταγωνιστή τον Σαπαλίδη που σημείωσε χατ-τρικ. Με αυτή τη νίκη οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 28 βαθμούς και παρέμειναν στη πρώτη θέση του ομίλου σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που συνεχίζουν να αγνοούν τη νίκη και με μόλις βαθμό είναι στην τελευταία θέση.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τον Μικρασιατικό. Η ομάδα του Ηλία Κολοπήτα είχε την κατοχή της μπάλας και πίεζε καθ’όλη τη διάρκεια του ημιχρόνου ωστόσο δε μπορούσαν να μετουσιώσουν σε γκολ αυτή την υπεροχή τους. Στο 31′ ο Σαπαλίδης έπειτα από πάσα του Ραχίμ βγήκε σε θέση τετ α τετ και με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ. Έξι λεπτά αργότερα ο Βουτυράς με ωραίο σουτ έξω από τη περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο δεύετρο μέρος η εικόνα του ματς ήταν ακριβώς η ίδια. Στο 50ο λεπτό ο Ψαραδέλης έπειτρα από λάθος της άμυνας μπήκε μέσα στη περιοχή και έδωσε έτοιμο γκολ στον Σαπαλίδη που δεν αστόχησε από κοντινή θέση για το 3-0. Στο 59′ ο Σαπαλίδης σημείωσε το τρίτο του γκολ στο ματς από ωραία πάσα του Κάκου, διαμορφώνοντας και το τελικό 4-0.

ΜΙΚΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ (Ηλίας Καλοπήτας) Μιχελής, Σμυρνάκης, Αλευρής, Κουτσογκίλας Π., Μαραγκουδάκης (63′ Χρυσανθόπουλος), Κωνσταντινιδης  (73′ Αδαμάκης), Ψαραδελης (57′ Κακός), Βουτυράς (46′ Θεοδώρου), Σαπαλίδης, Ραχίμ (63′ Παπούλιας), Βουγιουκλίδης.

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Γιώργος Καραΐνδρος) Τουρναβίτης, Γαλιατσάτος, Αθανασίου, Κίλιας, Κοτόπουλος, Αργύρης, Σαραντινός, Παυλίδης (55′ Γκράνας), Κάλλος (63′ Λεΐσος), Χαλκής (63′ Ζαχαρίου), Σιδεράς

Επιμέλεια: Στέλιος Βαρδάκης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *