Type to search

Premier League West Ham

Γουέστ Χαμ: Δεν πουλάει τον Antοnio, ο Μογιες τον θέλει στην ομάδα

Share

Ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, Ντειβιντ Μογιες, θέλει να κρατήσει στα <<Σφυριά>> τον 32χρονο Γάλλο πάρα τις προσπάθειες που κάνει ο Τζαμαϊκανός στην προσπάθεια να φύγει από το Λονδίνο.

Ανήκει στους Λονδρέζους από το 2015 και αποτελεί τη σημαία του συλλόγου οντάς ως πρώτος σκόρερ. Μετράει 66 γκολ σε 256 συμμέτοχες προεχόμενος από την Νοτιγχαμ Φορεστ ενώ φέτος εχει 26 συμμέτοχες και 5 γκολ στην προσπάθεια που κανει η ομάδα του Μογιες για μια θέση στην Ευρώπη.

«Ο [Αντόνιο] το είπε, αλλά εμείς εδώ δεν έχουμε καμία πρόθεση να κάνουμε κάτι», είπε ο Μόγιες.

Μερικές φορές οι παίκτες επιλέγουν να το κάνουν αυτό, κάποιοι από αυτούς θέλουν να φύγουν. Αλλά αυτή τη στιγμή θέλουμε [τον] εδώ, θέλουμε να παίζει καλά, θέλουμε να σκοράρει γκολ και είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε.”

Ο Αντόνιο, ο οποίος έχει συνδεθεί με τη Γουλβερχάμπτον και με δανεισμό στην Τσέλσι, δήλωσε ότι θα στενοχωριόταν αν έφευγε από τη Γουέστ Χαμ.

“Ειλικρινά, δεν έχω αποκλείσει τίποτα. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω. Τίποτα δεν έχει αποκλειστεί. Υπάρχουν συζητήσεις, οπότε ό,τι γίνει, συμβαίνει”.

«Δεν θα στεναχωρηθώ που θα μείνω και σίγουρα θα στεναχωρηθώ αν φύγω γιατί προφανώς απόλαυσα τον χρόνο μου εδώ, αλλά το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο.

«Οι παίκτες μετακινούνται, οι παίκτες μένουν και οκτώμισι χρόνια σε έναν σύλλογο, δεν θα το είχα σκεφτεί ποτέ γιατί πριν έρθω στη Γουέστ Χαμ το περισσότερο που έμεινα σε έναν σύλλογο ήταν δύο χρόνια», ήταν τα λεγόμενα του 59χρονου Σκοτσέζου.

Ο Μάικλ Αντονιο υπέγραψε μέχρι το 2024 συμβόλαιο, με την χρηματιστηριακή του αξία να ανέρχεται στα 9 εκατομμύρια. Ενδιαφέρον έδειξαν στο παρελθόν οι Τσέλσι και Κρισταλ Παλας ενώ από την 2η κατηγορία η Γουέστ Μπρομιτς.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *