Type to search

Car of the year F1 Haas Mercedes Mercedes Benz Spotify

ΛΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ: ΔΕΧΟΜΟΥΝΑ BULLYING ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΙ

Share

Ο επτά  Φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα Ένα μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στο Podcast του Τζέι Σετί και αποκάλυψε πράγματα που τον στιγμάτισαν στην παιδική του ηλικία.

Ο Λούις Χάμιλτον έχει χαρακτηριστεί ως ο πιο επιδραστικός έγχρωμος αθλητής της Αγγλίας για το 2021 με τις πεποιθήσεις του να περνάνε κατά τα χρόνια εντός και εκτός Φόρμουλα Ένα.

Ο Βρετανός όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το δυσκολότερο κομμάτι που τον έκανε αυτό που είναι σήμερα απάντησε « να πιστεύω στον εαυτό μου! Είχα καθηγητές να μου λένε πως δεν θα καταφέρω τίποτα στην ζωή μου παιδιά να μου κάνουνε bullying να νιώθω ξένος. Το να συνεχίζω να κρατάω ψηλά το κεφάλι μου να συνεχίζω να πιστεύω στο όνειρο να μην τα παρατάω. Πιστεύω το πιο εύκολο πράγμα στην ζωή είναι να τα παρατάς»!
είπε ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ο Τζει Σετι συνέχισε και αναφέρθηκε στον Χαμιλτον για το bullying  και τον ρώτησε ποια ήταν τα πράγματα που εχει ακούσει και θυμάται χαρακτηριστικά  από την παιδική του ηλικία στο σχολείο «για εμένα το σχολείο ήταν η πιο τραυματική εμπειρία της ζωής μου από την ηλικία τον έξι  ξεκίνησε το bullying  ήμασταν  μονο τρία  έγχρωμα παιδιά στο σχολείο. Με επιλέγανε πάντα τελευταίο σε κάποια αθλήματα και ας ήμουνα μάλλον καλύτερος από αυτούς μου πετάγανε μπανάνες και με αποκαλούσαν με την λέξη που αρχίζει από (Ν). Μαθαίναμε ιστορία και ποτέ δεν μαθαίναμε για την ιστορία των έγχρωμων και αναρωτιόμουνα οι άνθρωποι σαν εμένα που είναι; μέχρι τα 16 δεν είχα καταλάβει ότι είχα δυσλεξία πάντα ο διευθυντής με φώναζε και με τιμωρούσε στο σχολείο » είπε χαρακτηριστικά ο Χάμιλτον.

Μπορείτε να ακούσετε το Podcast στο Spotify Jay Shetty On purpose: Lewis Hamilton On:

Ο Λουις Χάμιλτον  σε ηλικία μόλις 23 χρόνων υπέγραψε για την Μακλάρεν Μερσεντές το 2007 ως ο πρώτος έγχρωμος  πιλότος της Φόρμουλα Ένα.

Το 2008 κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο με την Μακλάρεν απέναντι στον Φελίπε Μάσα  της Φεράρι  στο εκπληκτικό αγώνα της Βραζιλίας.

Το 2020 ισοφάρισε το Ρεκόρ του Μίκαελ Σουμαχερ κατακτώντας το εβδομο  παγκόσμιο πρωτάθλημα και γράφοντας «ιστορία» δίπλα στον Γερμανό θρύλο.

Επιμέλεια: Σονια Μουτσι

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *