Type to search

ELITE LEAGUE Α2 ΑΝΔΡΩΝ Ηρακλής Θεσσαλονίκης ΜΠΑΣΚΕΤ

Α2 Ελίτ λιγκ Ερίκκος Ντυνάν,Ψυχίκο-Ηρακλής 73-64: Ξέχασε το ρόπαλο στην Θεσσαλονίκη

Share

Το ψυχωμένο και θεαματικό κατά διαστήματα Ψυχικό πήρε το ροζ φύλλο αγώνα στο κλειστό γυμναστήριο Ψυχικού κόντρα στον Ηρακλή, 73-64 και έφτασε τις 8 νίκες στην φετινή Elit League για την 14η αγωνιστική. Απο τα πρώτα λεπτά οι παίκτες του κ. Ρεμεντέλα πήραν κεφάλι στο σκορ και δεν επέτρεψαν στους κυανόλευκους να πλησιάσουν στο σκορ καθ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Segu (21π. 4 ριμπ. 3 κλ.) και Παπανικολάου (17π. 7 ριμπ.) ενώ στον αντίποδα ο Παπαρέγκας (14 π. 8 ριμπ. 3 ασσ.) ήταν ο μόνος που “σώθηκε” για τον Ηρακλή.

Α΄Περίοδος

Με φόρα ξεκίνησε το πρώτο δεκάλεπτο για τους γηπεδούχους που γρήγορα ξέφυγαν από τους αντιπάλους τους και ανάγκασαν τον κόουτς Γυμνόπουλο να πάρει time out μόλις 3:30 λεπτά από το τζάμπολ με το σκορ στο 11-4. Η συνέχεια της περιόδου ήταν ανάλογη με τον Ηρακλή να μην έχει καθαρό μυαλό στην επίθεση και να είναι έρμαιο στις ορέξεις των Κούκα και Segu. Με το σκορ περιόδου να είναι 25-14 για τους γηπεδούχους.

B΄ Περίοδος

Αντιστρόφως ανάλογη εξέλιξη είχε η δεύτερη περίοδος . Ο Γηραιός με τον κυρίαρχο εκφραστή τον Παπαντωνίου και τον Λιάπη μάζεψαν την διαφορά την ίδια ώρα που το ασφυκτικό πρεσάρισμα των κυανολεύκων στένεψαν το δρόμο των αντίπαλων προς το καλάθι. Το ψυχικό που όσο περνούσε η ώρα έχανε την ψυχραιμία του στην επίθεση έμεινε χωρίς πόντο για περίπου πέντε αγωνιστικά λεπτά και είδε τους φιλοξενούμενους να μειώνουν απειλητικά . Επιμέρους σκορ περιόδου 17-12 για τον Ηρακλή και σκορ ημιχρόνου 37-31, την μικρότερη διαφορά που είχαν οι δυο ομάδες μεταξύ τους σε όλο τον αγώνα.

Γ ΄Περίοδος

Με βάση την εικόνα των δυο ομάδων στο τέλος του ημιχρόνου περιμέναμε ένα ανταγωνιστικό και αμφίρροπο δεύτερο ημίχρονο αντ΄αυτού οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και με διαφορά . Ο Ηρακλής επέστρεψε στις κακές επιθέσεις που τον οδήγησαν στο να χάσει την ψυχολογία που έχτιζε στο προηγούμενο δεκάλεπτο .Το Ψυχικό από την άλλη με τον πολύ ευδιάθετο Segu και άξιο παραστάτη σε όλο το δεύτερο ημίχρονο τον Παπανικολάου διέυρυνε την διαφορά για να κλείσει η τρίτη περίοδος με το υπέρ τους 20-14 επιμέρους σκορ στο τρίτο δεκάλεπτο.

Δ ΄Περίοδος

Το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο και στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο . Οι πολύ τραβηγμένες επιλογές των φιλοξενούμενων πίσω από τα 6.75 τους κράτησαν χαμηλά στο σκορ ενώ το Ψυχικό που από ένα σημείο του αγώνα και μετά άρχισε να παίζει περισσότερο με τον χρόνο δεν ζορίστηκε να κρατήσει το προβάδισμα μέχρι την κόρνα της λήξης και να πάρει μια υπερπολίτιμη νίκη για την συνέχεια. Από την άλλη στον Ηρακλή , περιμένοντας και την απόφαση του ΑΣΕΑΔ για την επιστροφή ή όχι των τριών βαθμών που του επιβλήθηκαν για την μη υποβολή του φακέλου αδειοδότησης εντός χρονικού περιθωρίου, ψάχνει να βρει τι πήγε στραβά και δεν μπόρεσε επί της ουσίας να μπει ποτέ στην διεκδίκηση της νίκης.

ΨΥΧΙΚΌ (ΡΕΜΕΝΤΕΛΑΣ) : VICTOR (10π.), ΚΟΥΚΟΎΛΑ (11π.), SEGUE (21π.), ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΆΟΥ (17π.), ΑΜΒΡΑΚΊΑ , ΜΑΣΟΎΛΗΣΑΝ (5π.), ΠΑΥΛΟΣ (2π.), Αθανασόπουλο (4π.), ΧΟΧΛΑΣΤΏ (3π.)

ΗΡΑΚΛΗΣ (ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΣ): ΠΑΠΑΡΕΓΚΑΣ ( 14π.), ΑΜΠΑΤΖΑΣ (3π.), GATHRIGHT (2π.), ΓΟΡΓΟΝΗΣ (3 π.), ΛΙΑΠΗΣ (9π.), ΜΑΚΡΗΣ, ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ (9π.), ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ (12π.) , TAYLOR( 12π.) , ΒΟΥΛΓΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Επιμέλεια: Αντώνης Παπαδόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *