Type to search

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΟΦΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

“Διπλό” εξάδας για τον Ατρόμητο στο Ηράκλειο

Share

Με χρυσό σκόρερ τον Έρλινγκμαρκ ο Ατρόμητος απέδρασε με τη νίκη (0-1) από το Γεντί Κουλέ επί του ΟΦΗ για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ 1 και μείωσε στους 4 βαθμούς από τον έκτο της βαθμολογίας, Άρη.

Οι Κρητικοί είχαν την κατοχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου έφταναν εύκολα έξω από τη περιοχή ωστόσο δυσκολεύονταν αρκετά να δημιουργήσουν ευκαιρίες καθώς τους έλειπε το κάτι παραπάνω στη τελική πάσα. Η πρώτη ευκαιρία του ματς ήταν στο 10′ με τον Ντίκο να κάνει ένα ωραίο σουτ από πλάγια θέση και το Γιαννιώτη να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ. Στο 23′ έπειτα από κόρνερ του Τοράλ ο Διαμαντής πήρε τη κεφάλια αλλά ο Γιαννιώτης και πάλι ήταν σε ετοιμότητα. Το γκολ για τον Ατρόμητο ήρθε στο 43′ στη πρώτη του φάση στο ματς. Μετά από πλάγιο που εκτελέστηκε σαν… κόρνερ η άμυνα του ΟΦΗ δεν έδιωξε μακριά και ο Έρλινγκμαρκ από το ύψος της περιοχής με υπέροχο σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στην προσπάθειά τους να βρουν το γκολ της ισοφάρισης. Στο 49′ ο Διαμαντής κουβάλησε τη μπάλα από την άμυνα βρήκε ελεύθερο χώρο και επιχείρησε το σουτ με τον Γιαννιώτη να κάνει την απόκρουση. Στο 52′ ο Βούρος κατάφερε να βρει δίχτυα έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τοράλ όμως το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Τοράλ πάσαρε τη σωστή στιγμή στον Ντίκο ο οποίος από καλή θέση βρήκε το δοκάρι της εστίας του Ατρομήτου. Στη συνέχεια, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αρκετά, ο Ατρόμητος έκλεισε καλύτερα τους χώρους, άντεξε στη πίεση του ΟΦΗ και έφυγε με ένα πολύτιμο τρίποντο από το Ηράκλειο που τον κρατάει σε κοντινή απόσταση από την εξάδα.

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης (66’ Νέιρα), Διαμαντής, Λάρσον, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Ντιουσέ (76’ Περέα), Τοράλ (84’ Ντουρμισάι), Μπιφουμά (46’ Γκερέρο), Ντίκο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης (38’ λ.τρ. Στρούγγης), Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον (76’ Οικονομίδης), Ροτάριου (71’ Τζοβάρας), Ρομπάιγ (71’ Κλωναρίδης), Τζαβίδας (76’ Κιάρτανσον)

Αποστολή στο Ηράκλειο: Στέλιος Βαρδάκης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *