Type to search

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός ΑΟ – Ατρόμητος 2-1: Μεγάλη ανατροπή… ανόδου για τις Πράσινες!

Share

Με περίσσιο πάθος και μεγάλη ανατροπή η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού επικράτησε 2-1 της αντίστοιχης του Ατρομήτου στο Ρουφ και έκανε μεγάλο βήμα για την άνοδο στην Α’ κατηγορία γυναικών.

Το Τριφύλλι ήταν ανώτερο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασε σε μια νίκη – “χρυσάφι” ενόψει της συνέχειας, έχοντας στο… πλευρό του, τον κόσμο του Παναθηναϊκού που έδωσε “βροντερό” παρών. Από την άλλη, η ομάδα του Περιστερίου επιθυμεί να ανασυνταχθεί και να διεκδικήσει μέχρι τέλους τις όποιες ελπίδες έχει για την πρωτιά.

Οι Πράσινες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να προηγηθούν κάτι το οποίο πλήρωσαν, αφού ο Ατρόμητος σκόραρε στο 44′ με πλασέ της Μοσκοφίδου, στην πρώτη του ευκαιρία στην αναμέτρηση.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους το Τριφύλλι απάντησε άμεσα και έφτασε νωρίς στην ισοφάριση, με εύστοχο πλασέ της Κοκοτσάκη στη γωνία στο 48′. Ο Παναθηναϊκός κατόρθωσε να κάνει την ολική ανατροπή στο 83′ όταν η Μπριάνα εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των φιλοξενουμένων και σκόραρε από κοντά, βάζοντας… φωτιά στο γήπεδο του Ρουφ.

Με αυτή τη νίκη οι Πράσινες βρίσκονται με το ένα “πόδι” στην Α’ κατηγορία αφού έφτασαν τους 24 βαθμούς, την ώρα που ο δεύτερος Ατρόμητος έχει 18 (με ένα ματς λιγότερο).

Με τη λήξη της αναμέτρησης τα κορίτσια του Παναθηναϊκού πανηγύρισαν μαζί με τον κόσμο γι’ αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα.

Παναθηναϊκός: Πετροπούλου, Δημητρίου, Τσιρούλη, Λόγου, Κοκοτσάκη, Μπριάνα, Δεσπολλάρη, Ντζάνη, Νταρζάνου, Ζιώγα, Σιάκκα.

Ατρόμητος: Ζάρρα, Γιάγκουλα, Νεοφύτου, Κριεμπάρδη, Μισιρλή, Ιωαννίδη, Μοσκοφίδου, Ιωάννου, Σύρμη, Κατσάνου, Λαδερού

Γιώργος Καπουκάκης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *