Type to search

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Κεντρική Λεβαδειακός ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ :1-0 : Νίκη ελπίδας για τους Περιστεριωτες

Share

Ο Ατρόμητος επιβλήθηκε 1-0 του Λεβαδειακού στο Περιστέρι και συνεχίζει να ελπίζει για 6αδα. Θα παλέψουν για τη παραμονή οι Βοιωτοί.

Στο Δημοτικό στάδιο Περιστερίου απόψε (20/2) ο Ατρόμητος υποδέχτηκε τον Λεβαδειακό στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής της SuperLeague.

Ο Chris Coleman παρέταξε τον Ατρόμητο με τον Γιαννιώτη κάτω από τα δοκάρια, Κεσχρίντα, Χατζηϊσαΐας, Στρούγγης, Αθανασίου στην άμυνα. Οι Έρλινγκμαρκ, Έντερ στα χαφ, με τους Ροτάριου, Αγκιμπού, Ρομπάιγ στη μεσοεπιθετική τριάδα. Μοναδικός προωθημένος ήταν ο Τζαβίδας.

Αντίστοιχα ο coach Πετράκης , στην επιστροφή του στη SuperLeague και στο ντεμπούτο του με τον Λεβαδειακό, παρέταξε την ομάδα του με τον Γκροφ να ντεμπουτάρει κάτω από την εστία, οι Ντεντάκης, Τσάπρας, Παζ, Παναγιώτου βρέθηκαν στην τετράδα της άμυνας. Μεχία, Νίκας, Νταμπό οι τρεις του άξονα, με τους Λούα Λούα, Βρακά στα εξτρέμ και τον Γερεμέγεφ στην κορυφή της επίθεσης.

 

ΑΝΑΛΥΣΗ

 

Ο Ατρόμητος πήρε από νωρίς τον έλεγχο του αγώνα και περιόρισε στο μισό γήπεδο τον Λεβαδειακό.. Στο 11’ οι γηπεδούχοι είχαν μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, με τον Ρομπάιγ να βρίσκεται σε θέση τετ-α-τετ , ωστόσο το σουτ που έκανε ήταν άστοχο και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 22’ απείλησε ξανά ο Ατρόμητος ο οποίος είχε φάση διαρκείας στα καρέ του Λεβαδειακού, αλλά το σουτ που έκανε και πάλι ο Ρομπάιγ το μπλόκαρε ο Γκροφ.

Η ομάδα του Κρις Κόλμαν προσπαθούσε συνεχώς να βρει το γκολ και στο 29ο λεπτό είχε ακόμη μια καλή ευκαιρία. Ο Κεσχρίντα έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά τον έκοψε ο Τσάπρας με τάκλιν τελευταία στιγμή.

Τελικά οι Περιστεριώτες άνοιξαν το σκορ στο 33ο λεπτό, με τον Έντερ να κάνει σέντρα ακριβείας για τον Ροτάριου ο οποίος με μια άπιαστη κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο αριστερό γάμμα του Γκροφ. Έτσι γράφτηκε το 1-0.

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρος ο Λεβαδειακός πήρε μέτρα στο γήπεδο και είχε δύο καλές στιγμές. Πρώτα στο 45+2’ ο Τσάπρας έκανε το σουτ μετά από κόρνερ με την μπάλα να περνάει άουτ και στην συνέχεια ο Παναγιώτου έκανε συρτό σουτ, αλλά ο Γιαννιώτης έπεσε τελευταία στιγμή και μπλόκαρε. Κάπως έτσι ο Ατρόμητος πήγε με προβάδισμα (1-0) στα αποδυτήρια κόντρα στον Λεβαδειακό.

Ο Πετράκης μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου έκανε διπλή αλλαγή περνώντας στο ματς τους Σβάρκα και Βήχο. Το δεύτερο μέρος απέκτησε άγρια ομορφιά και αρκετές φάσεις, ωστόσο οι αριθμητικές ισορροπίες «ανατράπηκαν» λίγο αργότερα. Στο 58ο λεπτό , ο Λεβαδειακός έμεινε με 10 παίκτες αφού ο Βήχος αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά από άτσαλο μαρκάρισμα στον Αγιμπού στο χώρο του κέντρου.

Η αποβολή δυσκόλεψε το έργο των Βοιωτών, που είδαν τον Γκροφ στο ντεμπούτο του να γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης και επι της ουσίας μόνος του να κρατάει τον Λεβαδειακό στο παιχνίδι.

Ο Αγκιμπού από τα 2 μέτρα έκανε σουτ, με τον Ούγγρο κίπερ του Λεβαδειακού να του βάζει στοπ, ενώ λίγο αργότερα (83’) ο Αγκιμπού ξανά έκανε το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να σταματάει στο δεξί δοκάρι. Στην επαναφορά ο Κιάρτανσον είχε μπροστά του κενή εστία αλλά σούταρε πάνω στον Γκροφ!

Στο 86’, μάλιστα, ήρθε η στιγμή των φιλοξενούμενων που λίγο έλειψε να παγώσουν το Περιστέρι, όταν ο Ντεντάκης εκτέλεσε το φάουλ, με τον αμαρκάριστο Λιάγκα να κάνει την κεφαλιά αλλά να μη σημαδεύει σωστά και την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Γιαννιώτη!

Έτσι παρέμεινε το 1-0 το οποίο τελικά ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα. Ο Ατρόμητος θα δώσει ‘’τα ρέστα ‘’ του στο Κλεάνθης Βικελίδης την επόμενη αγωνιστική προκειμένου να διεκδικήσει την είσοδό του στην 6αδα. Αποστολή ωστόσο πολύ δύσκολη ειδικά μετά το εμφατικό διπλό του Άρη στο Ηράκλειο της Κρήτης επί του ΟΦΗ με 0-3.

Αντίστοιχα , ο Λεβαδειακός με νέο προπονητή και τερματοφύλακα θα προσπαθήσει να παραμείνει στη κατηγορία για δεύτερη σερί χρονιά, έργο που φαντάζει πολύ απαιτητικό.

 

Τέλος, για άλλη μια φορά τη παράσταση έκλεψαν μετά το τέλος του αγώνα οι οργανωμένοι οπαδοί του Ατρομήτου που χειροκρότησαν την ομάδα τους για άλλη μια φορά φωνάζοντας ρυθμικά το σύνθημα ‘’Για την Πόλη και την φανέλα’’ υποδεικνύοντας το δέσιμο του Ατρομήτου με το Περιστέρι.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 54

ΑΕΚ * 50

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 49

ΠΑΟΚ 47

ΒΟΛΟΣ 35

ΑΡΗΣ 34

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ * 28

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 27

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 24

ΟΦΗ 23

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 22

ΙΩΝΙΚΟΣ 15

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 13

ΛΑΜΙΑ 12

 

*ΕΚΚΡΕΜΕΙ Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΑΕΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ.

 

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

 

24/2: ΒΟΛΟΣ-ΛΑΜΙΑ

25/2 : ΑΕΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ -ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

26/2: Ιωνικός-ΟΦΗ

Λεβαδειακός-Παναιτωλικός

Αρης- Ατρόμητος

 

Επιμέλεια: Φωτεινός Τριγάζης

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *