Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζωντανός ο Χαραυγιακός, λύγισε το Καλαμάκι στο τέλος.

Share

Ζωντανός έμεινε ο ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ στην μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού αφού επικράτησε 1-0 του ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ εντός έδρας, για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ μπήκε με πάθος και με όρεξη και είχε την πρώτη ευκαιρία στο 6′ με τον Σαραντινό να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι μετά από κάθετη πάσα του Αμπντουραχμάνι. Ο ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ έκανε μια απόπειρα να κρεμάσει τον τερματοφύλακα τις αντίπαλης ομάδας, όμως ο Ασβεστάς πραγματοποίησε ένα άτσαλο σουτ στέλνοντας την μπάλα πολύ άουτ. Στο 14′ το καλαμάκι είχε ακόμα μια σπουδαία ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ πάλι με τον Σαραντινό αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε λίγο άουτ. Στο 19′ ο ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ξεκίνησε μια αντεπίθεση με τον Χρήστου να κουβαλάει την μπάλα μέχρι την αντίπαλη περιοχή να πέφτει μέσα σε αυτή και τον διαιτητή να του δείχνει την κίτρινη κάρτα για θέατρο. 10 λεπτά αργότερα έγινε μια καλή συνεργασία για τους παίκτες του ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΥ αλλά το τελείωμα ήταν κακό και κατέληξε στα χέρια του Γεωργούση. Στο 35′ τριπλή ευκαιρία για την ομάδα του ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΥ με τον Χρήστου να βγάζει κάθετη πάσα στον Νομικό, αλλά ο Γεωργούσης είχε την απάντηση, όμως στην ίδια φάση η άμυνα δεν έδιωξε σωστά , με τον Τουγουντζόγλου να κάνει ένα σουτ αλλά ο τερματοφύλακας έστειλε την μπάλα κόρνερ, το οποίο εκτελέστηκε με τον Χρήστου να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα άουτ. Στο 39′ ο ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ έκανε αναγκαστική αλλαγή με τον Ασβεστά να αφήνει την θέση του στον Τσαβαλιά. Έτσι το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-0.

Στο δεύτερο μέρος δεν υπήρχε κάποια αξιόλογη φάση στα πρώτα λεπτά αλλά ο ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ πατούσε καλύτερα στο γήπεδο. Στο 61′ ο προπονητής του ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ πραγματοποίησε την πρώτη αλλαγή για την ομάδα του με τον Ζαχαρίου να παίρνει την θέση του Παυλίδη. Αλλαγές έκανε και ο ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ με τους Τάφα και Τσοντάκη να αφήνουν τις θέσεις τους, στους Ρεσούλι και Πάσα αντίστοιχα. Στο 66′ δόθηκε ένα επικίνδυνο φάουλ κοντά στην περιοχή για τον ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟ με τον Ξενάκη να το εκτελεί και να στέλνει την μπάλα άουτ πάνω από τα οριζόντια δοκάρια. Η ομάδα του ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΥ πίεζε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο και περισσότερο από τα άκρα με σέντρες. Στο 68′ μεγάλη ευκαιρία για τον ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟ να ανοίξει το σκορ μετά από λάθος διώξιμο της άμυνας, η μπάλα έφτασε στον Τσαβαλιά που έκανε το σουτ αλλά ο Κοτόπουλος έδιωξε την μπάλα πάνω στην γραμμή. Ακόμα μία αλλαγή για τον ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ με τον Σαραντινό να αφήνει την θέση του στον Γιανναράκο. Στο 71′ ακόμα μια καλή ευκαιρία για τον ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟ με τον Νομικό να σουτάρει αλλά τον Γεωργούση να έχει και εδώ απάντηση. Στο 77′ ο Ζαχαρίου αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για θέατρο μέσα στην μεγάλη περιοχή, ενώ κίτρινη κάρτα είδε και ο Κοτόπουλος για διαμαρτυρία. Στο 79′ τελευταία αλλαγή για το καλαμάκι στην θέση του Αμπντουραχμάνι μπαίνει ο Λέϊσος. Στο 88′ ακόμα ένα φάουλ για τον ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟ πάλι με εκτελεστή τον Ξενάκη, αλλά πάλι η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Στο 90′ τελευταία αλλαγή και για τους γηπεδούχους με τον Νομικό να αφήνει την θέση του στον Μαχαιρίδη. Στο 93′ ουσιαστικά τελευταία φάση του αγώνα ακόμα ένα κερδισμένο φάουλ για τον ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή αυτή την φορά την εκτέλεση ανέλαβε ο Τουγουντζόγλου και με ένα κεραυνό πέρασε την μπάλα από το τοίχος και  τίναξε τα δίχτυα του Γεωργούση που στην προκειμένη περίπτωση δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Έτσι διαμορφώθηκε το 1-0 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Σταματόπουλος, Κοζάκης, Ξενάκης, Παραπονιάρης, Αναστασόπουλος, Τουγουντζόγλου, Τάφα (63′ Ρεσούλι), Ασβεστάς (37′ Τσαβαλιάς), Νομικός (90′ Μαχαιρίδης), Τσοντάκης (63′ Πάσα), Χρήστου.

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ: Γεωργούσης, Γαλιατσάτος, Αθανασίου, Κίλιας, Κοτόπουλος, Κάλλος, Γκράνας, Σαραντινός (69 Γιανναράκος) Παυλίδης (61′ Ζαχαρίου), Αμπντουραχμάνι (79′ Λέϊσος), Σιδεράς.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *