Type to search

1.000 θεατές Αυγενάκης Επιτροπή Λοιμοξιολόγων Μέτρα για Γήπεδα

Αυγενάκης: «Διαφωνώ με τα μέτρα για τον περιορισμό των θεατών στα γήπεδα»

Share

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, εξέφρασε τη διαφωνία του για τον περιορισμό στην πληρότητα των γηπέδων στο 10% με ανώτατο όριο τους 1000 θεατές, χαρακτηρίζοντας την «ανεφάρμοστη».

Η Superleague εναντιώθηκε ευθύς αμέσως με τα νέα περιοριστικά μέτρα στα γήπεδα και το πλαφόν των 1.000 θεατών και την Πέμπτη 30/12 έχει συνάντηση με τον Θάνο Πλεύρη για την τυχόν αναπροσαρμογή της απόφασης αυτής. Από τη μεριά του ο κ. Αυγενάκης εξέφρασε τη διαφωνία του για το συγκεκριμένο μέτρο μιλώντας στον Politica 89.8, ωστόσο τόνισε ότι «προέχει να βοηθήσουμε και να ενισχύσουμε την προσπάθεια της Κυβέρνησης και της Επιτροπή και του κ. Πλεύρη».

Πιο αναλυτικά ο Υφυπουργός Αθλητισμού ανέφερε για τις αποφάσεις της Επιτροπής των  Λοιμοξιολόγων ότι: «στο παρελθόν η διαχείριση που γινόταν ήταν σχετικά επιφανειακή και πρόχειρη ως προσέγγιση για τον χώρο του αθλητισμού, αλλά δεν τους κακίζω γιατί έχουν πάρα πολλά μέτωπα και οι επιστήμονες προσπαθούν να μας προστατέψουν. Ωστόσο, με την τελευταία απόφασή τους περί των 1.000 θεατών στα γήπεδα δεν συμφωνώ. Είναι ανεφάρμοστη. Πώς γίνεται να επιλεγούν οι 1.000 από τους αρκετούς χιλιάδες που έχουν αγοράσει τα διαρκείας τους στις μεγάλες ομάδες; Πώς να διαλέξουν εκείνες τους 1000;

SportReview Newsroom

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *