Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Σκορ και θέαμα… στο ντεμπούτο του Μάντζιου.

Share

Επιτέλους νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης στο ντεμπούτο του νέου προπονητή Άκη Μάντζιου. Η ομάδα της Αρκαδίας «καθάρισε» ουσιαστικά το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, καθώς προηγούταν με 3-0 στο 31.

Με τον νέο προπονητή στην άκρη του πάγκου ο Αστέρας επικράτησε με σκορ 3-0 της Λαμίας στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την 16η αγωνιστικής της Super league. Μουνάφο (18′), Αντέτζο (αυτ. – 24′) και Ρεγκίς (31′) διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα.

Ιδανικά ξεκίνησε για τον Αστέρα το 2023. Σε ένα παιχνίδι όπου και οι δυο ομάδες «καιγοντουσαν» για την νίκη, το σύνολο της Τρίπολης αποδείχτηκε πιο συγκεντρωμένο.

Το ματς

Ο Αστέρας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προειδοποίησε στο 17 με ένα σουτ του Ριερα. Στο 18΄ οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ. Ο Αλβαρέζ έκανε το γέμισμα από τα αριστερά, ο Μπαράλες πήρε μία δύσκολη γυριστή κεφαλιά. Ο Γκαραβέλης απέκρουσε, αλλά δεν απομάκρυνε, με τον Μουνάφο να ακολουθεί και από κοντά να πλασάρει για το 1-0. Ο Αστέρας συνέχιζε να έχει το πάνω χέρι και στο 24′ έγινε το 2-0. Ρεγκίς με ωραία κίνηση μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά. Έκανε το γύρισμα και ο Αντέτζο στην προσπάθειά του να κόψει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Οι Αρκάδες συνέχισαν να είναι κυρίαρχοι και έκαναν 3 τα τέρματα τους. Σε μια αντεπίθεση ο Σιτο γέμισε στην περιοχή με τον Ρεγκις να είναι εκεί και να σκοράρει για το 3-0.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε. Οι γηπεδούχοι έκαναν συντήρηση δυνάμεων και σκορ. Οι φιλοξενούμενοι προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές θέλοντας να ρισκάρουν περισσότερο. Το 3-0 δεν άλλαξε ως το φινάλε με τον Αστέρα να παίρνει 3 υπερπολυτίμους βαθμούς.

 

 Οι συνθέσεις των δυο ομάδων :

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Άλβαρες, Ριέρα (46΄Μπαρτολο), Ιγκλέσιας, Μουνάφο(86΄Σανταφε), Σίτο (67΄Μπερτολιο), Ρέγκις (76΄Τιλικα) , Μπαράλες (86΄Κωστεας).

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Σιμόν, Αντέτζο (46΄Τζανετοπουλος), Κορνέζος, Γκοράνοβ (46΄Βασιλαντωνοπουλος), Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Γιακουμάκης (46΄Ρομανιτς) , Ντε Βινσέντι, Τσιλούλης (58΄Βεργος) , Μανούσος (67΄Μαρτινεζ).

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ρουμελιώτης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *