Type to search

World Cup Γαλλία ΓΑΛΛΙΑ ΓΑΛΛΙΑ Εθνική Γαλλίας ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ Κεντρική Παγκόσμιο Κύπελλο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μπενζεμά αποχωρεί από την Εθνική Γαλλίας

Share

Μία μέρα μετά τον τελικό με την Αργεντινή, στον οποίο δεν αγωνίστηκε, ο Καρίμ Μπενζεμά ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την Εθνική Γαλλίας και μέσω των social media του.

Ο 35χρονος σταρ ανακοίνωσε μέσα από τα social media του ότι αποχωρεί από την Εθνική Γαλλίας, ανήμερα των γενεθλίων του.

Συγκεκριμένα γράφει: Έκανα την προσπάθεια και τα λάθη που χρειάστηκαν για να είμαι εδώ που είμαι σήμερα και είμαι περήφανος για αυτό! Έχω γράψει την ιστορία μου και η δική μας τελειώνει”.

Ο Μπενζεμά δεν αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, αφού τραυματίστηκε στην προετοιμασία της Γαλλίας, λίγες μέρες πριν τη πρώτη σέντρα. Αν και θα μπορούσε να συμμετάσχει στον τελικό, αφού ανάρρωσε γρήγορα και δεν είχε αντικατασταθεί από τον Ντεσάμπ, ο Γάλλος επιθετικός αποφάσισε να μην δεχτεί την πρόσκληση.

Ένας από τους λόγους που δεν θέλησε να επιστρέψει στο Κατάρ, είναι οι σχέσεις μεταξύ παίκτη και προπονητή. Ο Καρίμ φέρεται να αισθάνθηκε πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γαλλίας δεν τον ήθελε στην ομάδα, όχι για αγωνιστικούς, αλλά για εξωαγωνιστικούς λόγους, ενώ θα μπορούσε να επιστρέψει για τον τελικό, αφού ήταν 100% έτοιμος στα ημιτελικά.

Βέβαια, ανοικτό μένει το ενδεχόμενο επιστροφής του στους “τρικολόρ” σε περίπτωση που ο Ζιντάν βρεθεί στον πάγκο τους, σύμφωνα με την foot mercato, μιας και διατηρούν άριστες σχέσεις οι δύο Γάλλοι.

Επιμέλεια: Νιρέας Φουντουλάκης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *