Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ

Είναι «φίνα» τα κορίτσια του Περιστερίου

Share

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε η γυναίκεια ομάδα μπάσκετ της Άμιλλας Περιστεριού απέναντι στον Πανιώνιο με σκορ 40-58.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν θα μπορούσε να ολοκληρώσει με ωραιότερο τρόπο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, πριν τις γιορτές η ομάδα του Περιστεριού. Πραγματοποιώντας μια άκρως πειστική εμφάνιση επικράτησε εύκολα, όπως φανερώνει και το τελικό σκορ (40-58), του Πανιωνίου στο Κλειστό γυμναστήριο «Ανδρέας Βαρίκας» για την 10η στροφή της Α2 Γυναικών.

Αμφίρροπο το πρώτο ημίχρονο.

Ένα ιδιαίτερα άστοχο και κακό πρώτο μέρος παρακολουθήσαν οι λιγοστοί φίλαθλοι που παραβρέθηκαν στην Νέα Σμύρνη. Σε ένα παιχνίδι με αρκετά λάθη εκατέρωθεν και τις δυο ομάδες να βρίσκονται αρκετά κοντά στο σκορ πορεύτηκε το πρώτο ημίχρονο. Όσο περνούσε ο χρόνος τα κορίτσια της Γουναρά κατάφεραν να βρουν ρυθμό στην επίθεση μέσα από την πιεστική άμυνα και να κλείσουν το πρώτο εικοσάλεπτο με μικρή διαφορά, όχι όμως ασφάλειας (23-28).

Εμφανής ανωτερότητα των φιλοξενουμένων στο δεύτερο ημίχρονο.

Πολύ δυναμικά και με σκοπό να «καθαρίσουν» το παιχνίδι μπήκαν στο παρκέ τα κορίτσια της Άμιλλας. Με απίστευτη άμυνα κατάφεραν να μην δεχθούν καλάθι για 4’ παίρνοντας μεγάλη διαφορά στο σκορ. Η ομάδα του Παπαζαφειροπουλου προσπαθούσε να ανταποκριθεί στα δεδομένα του παιχνιδιού, αλλά μάταια, καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων ήταν εμφανής. Στην τέταρτη περίοδο η διάφορα έφτασε στα επίπεδα των 15 πόντων , γεγονός που οδήγησε και τους δυο προπονητές στην χρησιμοποίηση όλων των αθλητριών που είχαν στο πάγκο.

Κορυφαία για τις νικήτριες ήταν η σέντερ Νιξινα (15 πόντους) με αξία συμπαραστάτρια την Τσουγκρακη η οποία πρόσθεσε άλλους 14.

Η Μαγγίνα και η Γραμματικού ξεχώρισαν από τον Πανιώνιο με 9 και 8 πόντους αντίστοιχα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΓΩΝΑ

Πανιώνιος ΓΣΣ –  Άμιλλα Περιστερίου 40-58
Διαιτητές:  Αντωνέλλου, Κουτίβης
Δεκάλεπτα :  9-16, 23-28, 32-40, 40-58
Πανιώνιος  ΓΣΣ ( Παπαζαφειρόπουλος, Κωνσταντώνης): Κριτσιδήμα 8(2), Πλώτα  4, Μαχλά  Ν. 2,   Παπάζογλου 4, Καμπισιούλη, Κρητικοπούλου 2, Γραμματικού 8,  Μαγγίνα 9,  Ηλιοπούλου, Ανδρονικίδου 3(1), Μπιλλή.
Άμιλλα Περιστερίου (Γουναρά, Τουρκαμπή): Αυγέρη, Τσουγκράκη 14(1), Παππά 1, Θεοδώρου 14, Καραχάλιου 4, Νίξινα 15, Λυκούδη 3(1), Μαντή  2, Χαρούνι, Παπακώστα, Μούκα 5(1), Μόσχου.

Ρουμελίωτης Γιώργος.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *