Type to search

Κεντρική Παγκόσμιο κύπελλο 2022 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΩΝ ΜΠΑΓΕΡΝ & ΙΝΤΕΡ;

Share

Μπάγερν και Ίντερ έχουν ένα ασυνήθιστο ρεκόρ που κρατά από το 1982. Από τότε, τουλάχιστον ένας ποδοσφαιριστής τους φτάνει μέχρι τον τελικό των Παγκοσμίων Κυπέλλων και αγωνίζεται ως βασικός.

Αυτό το σερί μπορεί να συνεχιστεί, καθώς και οι δύο σύλλογοι εγγυημένα θα έχουν κάποιον ποδοσφαιριστή τους και στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Ειδικότερα, όπως έχουν διαμορφωθεί τα ζευγάρια των ημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλου, συγκρούονται μεταξύ τους παίκτες που αγωνίζονται στην Μπάγερν και παίκτες που αγωνίζονται στην Ίντερ. Ας δούμε ποιοι κοντράρονται μεταξύ τους με φόντο τον μεγάλο τελικό:

Νταγιότ Ουπαμεκανό (Μπάγερν & Γαλλία)


Έχει επιλεχθεί στην βασική ενδεκάδα από τον Ντιντιέ Ντεσάμπ στα τέσσερα (4) από τα πέντε (5) παιχνίδια της Γαλλίας μέχρι στιγμής στη διοργάνωση. Στο μοναδικό παιχνίδι που έκατσε στον πάγκο ήταν απέναντι στην Τυνησία, όταν η Γαλλία είχε ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση της.

Μπέντζαμεν Παβάρ (Μπάγερν & Γαλλία)

Ο πριν τέσσερα χρόνια Παγκόσμιος πρωταθλητής, μεταγράφηκε στην Μπάγερν ένα χρόνο μετά την κατάκτηση της διοργάνωσης. Μπορεί να έχει αγωνιστεί μόνο στην πρεμιέρα της Γαλλίας, απέναντι στην Αυστραλία σε αυτήν τη διοργάνωση, όμως παραμένει διαθέσιμος.

Κίνγκσλει Κομάν ( Μπάγερν & Γαλλία)


Στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ στερήθηκε της υπηρεσίες του εξαιτίας τραυματισμού του. Σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Κομάν έχει συμμετοχή σε όλα τα παιχνίδια της Γαλλίας, έχοντας ξεκινήσει όμως, σε ένα παιχνίδι βασικός.

Νουσαίρ Μαζράουι ( Μπάγερν & Μαρόκο)

Ένα από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του Μαρόκου, σ’ αυτήν τη εντυπωσιακή πορεία που κάνει στην διοργάνωση του Κατάρ. Ο μπακ του Μαρόκου, έχει λείψει μόνο από ένα παιχνίδι, στην νίκη – πρόκριση της χώρας του απέναντι στην Πορτογαλία, στην προημιτελική φάση, εξαιτίας μικρό – τραυματισμού.

Λαουτάρο Μαρτίνεζ ( Ίντερ & Αργεντινή)


Ο σκόρερ του νικητήριου πέναλτι απέναντι στην Ολλανδία στα προημιτελικά, έχει συμμετοχή σε όλα τα παιχνίδια της ”αλμισελέστε” στην διοργάνωση.

Μαρσέλο Μπρόζοβιτς ( Ίντερ & Κροατία)

Ένας κομβικός παίκτης για οποιαδήποτε ομάδα έχει αγωνιστεί.
Ο Μπρόζοβιτς είναι βασικός σε όλα τα παιχνίδια της Κροατίας στην διοργάνωση, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Είναι σίγουρο πως, αν η εθνική του προκριθεί στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα.

Επιμέλεια: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *