Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΡΙΕ Α

Μπουφόν: “Όλα με οδηγούν εκτός Ιταλίας”

Share

Εκτός Ιταλίας φαίνεται πως θα είναι το μέλλον του Τζιανλουίτζι Μπουφόν, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος. Ο Ιταλός πορτιέρο επιθυμεί να κάνει μία “νέα” αρχή σε μία άλλη χώρα και να δοκιμάσει νέες εμπειρίες.

Όπως όλα δείχνουν, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού και όχι σε ομάδας εντός Ιταλίας. Ο Ιταλός πορτιέρο που πρόσφατα δήλωσε πως θα αποχωρήσει οριστικά από την Γιουβέντους, ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αυτός ο σταθμός, δεν θα είναι κάποια διοικητική θέση στην “βέκια σινιόρα” αλλά μία ομάδα εκτός Ιταλίας. ” Δεν έχω ακόμα ιδέα πού θα πάω, ακόμα κι αν όλα με οδηγούν να φύγω από την Ιταλία. Θέλω να συνεχίσω, θέλω άλλες εμπειρίες, να είμαι με άλλους ανθρώπους και να μάθω άλλη γλώσσα“, δήλωσε ο “Τζίτζι” Μπουφόν, τονίζοντας πως επιθυμεί την αλλαγή στην ζωή του.

Επιπλέον, ο Μπουφόν, στις δηλώσεις του στο περιοδικό GQ μίλησε για την απόφασή του να αποχωρίσει από την Γιουβέντους, καθώς η κατάσταση δεν ήταν πλέον η ιδανική, ώστε να παραμείνει στην ομάδα. Υπενθυμίζεται πως ενδιαφέρον για τον Ιταλό τερματοφύλακα, ο οποίος ενδεχομένως να επιστρέψει για λογαριασμό της Εθνικής Ιταλίας στο Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ, έχουν “δείξει” πολλές ομάδες, μεταξύ αυτών η Μόντσα, η Μπατσελόνα αλλά και ο Ολυμπιακός.

Επιμέλεια: Σοφία Τζιούβελη

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *