Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Mάνατζερ Μπουφόν: Θα του άρεσε η προοπτική του Ολυμπιακού

Share

Ο Μάνατζερ του Τζαλουίτζι Μπουφόν Σιλβάνο Μαρτίνα, τόνισε σε δηλώσεις στο ΑΠΕ πώς η προοπτική των ερυθρόλευκων θα άρεσε στον εμβληματικό 43χρόνο τερματοφύλακα. 

Ο Μάνατζερ του Τζαλουίτζι Μπουφόν παραχώρησε δηλώσεις στο ΑΠΕ-ΜΠΕ μιλώντας για το ”φλέρτ΄΄ που έχει αρχίσει το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στον Ιταλό θρυλικό τερματοφύλακα  και τον Ολυμπιακό.

Ο Σιλβάνο Μαρτίνα αναφέρθηκε για τις φήμες που υπάρχουν σχετικά με τον πελάτη του και ήταν ξεκάθαρος. Πιο συγκεκριμένα με το αν έχει υπάρξει κρούση του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Μαρτίνα ήταν κατηγορηματικός.”Οχί,οχί’, ενώ στην συνέχεια προχώρησε στην αποκάλυψη πως η προοπτική του Ολυμπιακού, θα ήταν κάτι που θα ενδιέφερε τον 43χρόνο Τερματοφύλακα.

“Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε δεχθεί επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό. Μου έχουν τηλεφωνήσει δύο-τρία άτομα λέγοντας μου ότι είναι κοντά στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, τονίζοντας με σιγουριά ότι πολύ σύντομα θα κάνει επίσημη πρόταση. Κάτι που δεν έγινε μέχρι τώρα

Θα άρεσε στον Μποφόν να παίξει στον Ολυμπιακό. Είναι μία μεγάλη ομάδα, γνωστή, παίζει στο Champions League”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Επιμέλεια: Μιχάλης Λυτρίβης

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *