Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΡΙΕ Α

Μπουφόν: Ενδεχόμενο επιστροφής του στην Εθνική για το Μουντιάλ του 2022!

Share

Επιστρέφει ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν με την Εθνική Ιταλίας στο Μουντιάλ το 2022; Όπως όλα δείχνουν, ο Ιταλός γκολκίπερ φαίνεται να επιθυμεί να ενταχθεί στην Εθνική Ομάδα για να ενισχύσει την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η απόσυρση του Τζιανλουίτζι Μπουφόν από την Γιουβέντους για δεύτερη φορά είναι γεγονός. Ο Ιταλός γκολκίπερ ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την ενεργό δράση τουλάχιστον σε αγωνιστικό επίπεδο, καθώς δεν αποκλείεται να αναλάβει κάποια διοικητική θέση στους “μπιανκονέρι”. Ωστόσο, επειδή όλα είναι πιθανά για τον “Τζίτζι”, καθώς στις σκέψεις του υπάρχει η πιθανότητα να θέσει υποψηφιότητα για να υποστηρίξει την Εθνική Ιταλίας στο Μουντιάλ του Κατάρ το 2022.

«Ας δούμε αρχικά πως θα φτάσω μέχρι τον Δεκέμβρη του 2022 κι έπειτα αν κάποιος πραγματικά πιστεύει ότι μπορώ να βοηθήσω την εθνική ομάδα και αξίζω να βρεθώ εκεί, είμαι θετικός. Μου αρέσουν οι εκπλήξεις και θέλω να εκπλήξω τον ίδιο μου τον εαυτό. Η ζωή θα έπρεπε να είναι κάπως έτσι. Να ζούμε με εκπλήξεις και ενθουσιασμό μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο», δήλωσε ο Μπουφόν.

Σίγουρα, η εμφάνισή του σε ένα ακόμη Παγκόσμιο Κύπελλο θα χαροποιούσε τους φίλους του ποδοσφαίρου, καθώς αποτελεί εμβληματική μορφή τόσο σε στο ιταλικό πρωτάθλημα όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Επιμέλεια: Σοφία Τζιούβελη

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *