Type to search

F1 Κεντρική ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ

Σ.Φέτελ: ”Μπορούμε να είμαστε κοντά στο midfield”

Share

O no.1 πιλότος της Άστον Μάρτιν, Σεμπάστιαν Φέτελ, προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα, ψάχνοντας τον πρώτο πόντο φέτος…

Ο Γερμανός οδηγός και 4 παγκόσμιος πρωταθλητής κατέλαβε την  θέση στο FP1 (1:13:732) και την 10η θέση στο FP2 (1:12:982). Συνολικά ο ‘Σεμπ’ έκανε συνολικά 59 γύρους και στις 2 περιόδους των ελεύθερων δοκιμών του Γκραν Πρι Μονακό.

Πιστεύω πως όλοι είναι χαρούμενοι και βρίσκονται και πάλι εδώ, σε αυτή την ξεχωριστή πίστα και είναι υπέροχο να βλέπουμε να βλέπουμε τους fans στις εξέδρες, ακόμα και αν τα νούμερα είναι ακόμα περιορισμένα. Το FP1 πήγε καλά και εγώ μπήκα γρήγορα σε ρυθμό. Αλλά το FP2 ήταν πιο περίπλοκο, διότι κάτι μπήκε στο μάτι μου. Αυτό ήταν αρκετά άβολο και είχε ως αποτέλεσμα να μου σκιστεί το μάτι“.

Formula One: Vettel laps Monaco with tears in his eyes, Formula One News &  Top Stories - The Straits Times

Όπως συνήθως, το midfield είναι πολύ κοντά. Αυτό σημαίνει πως αυτό που έχει σημασία είναι ότι όλα πρέπει να είναι τέλεια το Σάββατο (σ.σ. κατατακτήριες) και επίσης το να είσαι τυχερός με την κίνηση. Αισθάνομαι χαρούμενος με την δουλειά που κάναμε σήμερα. Εάν τα κάνουμε όλα σωστά το επόμενο διάστημα, ελπίζω πως μπορούμε να είμαστε στο εμπρός μέρος, στο group του midfield“.

Να αναφέρουμε πως το Γκραν Πρι του Μονακό θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 16:00, ενώ οι κατατακτήριες θα λάβουν χώρα αύριο στις 16:00. Οι οδηγοί θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις τελικές δοκιμές τους στις ελεύθερες δοκιμές 3, που θα γίνουν επίσης, αύριο στις 13:00. H δράση στο Μονακό δεν ξεκινά την Παρασκευή, αλλά την Πέμπτη, προκειμένου να υπάρχει διευκόλυνση μετακινήσεων εντός πίστας για τους κατοίκους της περιοχής. Μια παράδοση που συμβαίνει μόνο στο Μόντε Κάρλο, και διατηρείται αρκετά χρόνια…

Ηλίας Σιαφάκας

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *