Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Οργισμένη αντίδραση των οπαδών Γιουνάιτεντ, Σίτυ, Τσέλσι, Άρσεναλ, Τότεναμ για το European Super League: “Προδοσία και ασέβεια προς την ιστορία μας!”

Share

Σαν κεραυνός εν αιθρία “έσκασε” η είδηση των 12 μεγάλων ομάδων για τη δημιουργία του European Super League με τους οπαδούς των αγγλικών σωματείων να μη μένουν άπραγοι και να γνωστοποιούν με ανακοίνωση την προδοσία και την απογοήτευση που ένιωσαν από τις ομάδες τους.

Λένε να περιμένεις το απροσδόκητο, αλλά σήμερα τα μέλη των υποστηρικτών της Τσέλσι αλλά και οι υποστηρικτές του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο έχουν βιώσει την απόλυτη προδοσία“, ήταν τα λεγόμενα των οπαδών της Τσέλσι.

Χθες, το Διοικητικό Συμβούλιο της THFC πρόδωσε τον σύλλογο, την ιστορία του και τη μαγεία που κάνει αυτό το παιχνίδι τόσο ξεχωριστό”, προσέθεσαν αυτοί της Τότεναμ.

Ο θάνατος της Άρσεναλ ως ένα αθλητικό σωματείο“, ήταν η λιτή και συνάμα σκληρή δήλωση των οπαδών μιας ακόμη μεγάλης ομάδας του Λονδίνου, της Άρσεναλ.

Ενωμένοι και οι οπαδοί των δύο ομάδων του Μάντσεστερ:

Η ανακοίνωση αυτών των “Κόκκινων Διαβόλων”: “Η υποβολή αυτών των προτάσεων χωρίς διαβούλευση με τους οπαδούς, και εν μέσω μιας παγκόσμιας πανδημίας, όταν οι άνθρωποι πρέπει να είναι μαζί και να μην εξυπηρετούν τα εγωιστικά τους συμφέροντα, απλώς προσβάλει“,

Και αυτή των φανς των “Σίτιζενς”: “Αυτός ο νέος διαγωνισμός δεν έχει αθλητική αξία και φαίνεται να παρακινείται από την απληστία”.

 

Αλέκος Χρυσικόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *