Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Άρσεναλ και Μαρτινέλι για πάντα μαζί

Share

Η Άρσεναλ έδεσε τον Μαρτινέλι μέχρι και το 2027

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα αυτή την στιγμή στο ‘Νησί’ αποφάσισε να ρίξει άγκυρα με την αγαπημένη του ομάδα. Γκαμπριέλ Μαρτινέλι και Άρσεναλ έδωσαν τα χέρια και συμφώνησαν για ανανέωση συμβολαίου μέχρι και το 2027.

Η επέκταση του συμβολαίου είχε συμφωνηθεί πριν μερικές μέρες αλλά η επισημοποίηση ήρθε σήμερα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των Λονδρέζων δίνοντας απλόχερα ένα πλατύ χαμόγελο στους φίλους των ‘Κανονιέρηδων’. Πως να μην χαίρονται οι φίλαθλοι της Άρσεναλ; Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ στα χέρια του Μικέλ Αρτέτα έχει μετατραπεί σε παίκτη κλειδί για την ομάδα. Μόλις σε ηλικία 21ος ετών έχει μετρήσει φέτος 19 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ στις οποίες σκόραρε 7 φορές ενώ σημείωσε και 2 ασίστ. Καθόλου άσχημα για τον νεαρό όπου χάρης τις εμφανίσεις του φέτος κατάφερε να κερδίσει μία θέση στο, άκρως ανταγωνιστικό, ρόστερ της Βραζιλίας και να αγωνιστεί στα γήπεδα του Κατάρ για το Μουντιάλ 2022.

Πλέον οι φίλοι τις Άρσεναλ μπορούν να έχουν μία ‘σκοτούρα’ λιγότερη στο κεφάλι τους. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει κανονικότητα τα μεγάλα αστέρια της ομάδας να τα ‘κλέβουν’ άλλοι με πιο παχιά πορτοφόλια. Ενώ οι φήμες για την Μάντσεστερ Σίτυ και τον Μπουκάγιο Σάκα πάνε και έρχονται δεν θα ήθελαν να ζήσουν κάτι παρόμοιο και με τον Μαρτινέλι. Άλλωστε η Σίτυ φημίζεται για τους παίκτες που αποκτά από την Άρσεναλ με τα πιο πρόσφατα παραδείγματα να είναι οι Σαμίρ Νασρί, Γκάελ Κλισί και Μπακαρί Σαγνιά. Αν και πλέον με τους Όλεγκ Ζιντσένκο και Γκαμπριέλ Ζεσούς οι Λονδρέζοι έχουν πάρει μία άτυπη εκδίκηση.

Κανένας δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά αυτή η επέκταση συμβολαίου ήταν τουλάχιστον αναγκαία καθώς η Άρσεναλ έχει δέσει ένα από τα πιο πολύτιμα ‘παιδιά’ της όπου η χρηματιστηριακή του αξία φτάνει και ξεπερνάει τα 60 εκατομμύρια.

 

Άγγελος Κρεμαστός

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *