Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ

Έρχεται καλοκαίρι «φωτιά» για την ΑΕΚ!

Share

Σε ολική αναπροσαρμογή του ρόστερ φαίνεται να ωθείται η ΑΕΚ, καθώς το ερχόμενο καλοκαίρι εκπνέουν τα συμβόλαια 15 παικτών! Το κύμα αποχωρήσεων που αναμένεται, προμηνύει ένα δύσκολο καλοκαίρι για την «βασίλισσα».

Η ΑΕΚ της νέας σεζόν φαίνεται πως δεν θα θυμίζει σε τίποτα τη φετινή. Εκτός από την αποχώρηση του Ηλία Παπαθεοδώρου και την επικείμενη πρόσληψη του Βαγγέλη Αγγέλου, είναι βέβαιο πως ένα μεγάλο μέρος των παικτών, δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, 15 (!) συμβόλαια παικτών ολοκληρώνονται το φετινό καλοκαίρι, με τους Μωραΐτη-Χρυσικόπουλο, να είναι οι μόνοι «δεμένοι» για την επόμενη σεζόν. Εξαίρεση αποτελεί ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, που έχει την δυνατότητα να επεκτείνει το συμβόλαιό του για δύο ακόμη χρόνια, αλλά η ρήξη στην οποία έχει οδηγηθεί με την ΚΑΕ λόγω οφειλών, δεν αφήνει πιθανότητες για ανανέωση.

Από τους έξι, άνω των 35 ετών, παίκτες της ΑΕΚ, μόνο στην περίπτωση του Κιθ Λάνγκφορντ υπάρχει δυνατότητα επέκτασης από επιλογή της «Ένωσης». Οι υπόλοιποι που έχουν το +1 στα συμβολαιά τους, είναι οι Νίκος Γκίκας, Κινγκσλεϊ Μόουζες, Βλάντρο Γιάνκοβιτς και Βασίλης Τολιόπουλος.

Φάνης Τσοκανάς

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *