Type to search

ΠΟΛΟ

Στο ΟΑΚΑ το World League Super Final στο πόλο γυναικών με ελληνική συμμετοχή!

Share

Στο Ολυμπιακό Κέντρο Υγρού Στίβου θα διεξαχθεί τον προσεχή Ιούνιο, το World League Super Final στο πόλο γυναικών, στο οποίο θα συμμετάσχει η Εθνική μας ομάδα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού:

Η ανάληψη της σπουδαίας διοργάνωσης του World League Super Final πόλο γυναικών, στα τέλη Ιουνίου, πριν οι Εθνικές ομάδες μεταβούν στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τέθηκε στη συνάντηση που είχε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με τον αντιπρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Υγρού Στίβου (FINA), Husain Al Musallam από το Κουβέιτ.

O νυν αντιπρόεδρος και επόμενος πρόεδρος της FINA, δεδομένου ότι είναι ο μοναδικός υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές της 5ης Ιουνίου, επισκέπτεται τη χώρα μας μαζί με τον εντεταλμένο εκπρόσωπο του αθλήματος της υδατοσφαίρισης στο ΔΣ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Υγρού Στίβου, Andrey Kryukov από το Καζακστάν.

Συνοδευόμενοι, στη συνάντηση με τον κ. Αυγενάκη, από τον νέο πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Ολυμπιονίκη Κυριάκο Γιαννόπουλο, τον α’ αντιπρόεδρο Λεωνίδα Αθανασιάδη και την εκπρόσωπο των αθλητών στο ΔΣ της ΚΟΕ, Κέλλυ Αραούζου, υποδέχτηκαν θετικότατα την ελληνική πρόταση.

Φάνης Τσοκανάς

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *