Type to search

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Η αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League

Share

Την Κυριακή (12/03) στις 19:00 ξεκινούν οι τελευταίες αναμετρήσεις της Stoiximan Super League, με τα βλέμματα όλων να είναι στραμμένα στο μεγάλο ντέρμπι στην ΟΠΑΠ Αρένα, μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League ολοκληρώνεται την Κυριακή (12/03) στις 19:00. Στο πρόγραμμα της τελευυταίας αγωνιστικής ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις ΑΕΚ – Ολυμπιακός στην ΟΠΑΠ Αρένα, Ατρόμητος – Παναθηναϊκός στο Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου και Βόλος – ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό.

Παρόλο που τα γκρουπς πρωταθλήματος – υποβιβασμού έχουν ήδη διαμορφωθεί, αυτή η τελευταία αγωνιστική έχει τεράστιο ενδιαφέρον καθώς θα καθορίσει τη θέση και τους βαθμούς που θα εκκινήσουν τη δοκιμασία τους οι ομάδες σε αυτά τα δύο μίνι πρωταθλήματα.
Φυσικά, το ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού είναι το ματς που όλοι περιμένουν να δουν καθώς πέρα από το γόητρο, είναι εκείνο που πιθανότατα θα μας δώσει τον πρωτοπόρο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Μεσοβδόμαδα η ΑΕΚ νίκησε την πολυσυζητημένη εξ αναβολής αναμέτρηση απέναντι στον Ατρόμητο (0-1) κι έτσι επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, βάζοντας στον Παναθηναϊκό έξτρα πίεση για τη νίκη την τελευταία αγωνιστική ώστε να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την ”Ένωση”.

Απο την άλλη ενδιαφέρον υπάρχει και στο γκρουπ υποβιβασμού για την 10η θέση την οποία διεκδικούν, Αστέρας Τρίπολης (25β.) που αντιμετωπίζει στη Νίκαια τον Ιωνικό και ΠΑΣ Γιάννινα (23β.) που αντιμετωπίζει στο Κλεάνθης Βικελίδης τον Άρη. Υπενθυμίζουμε πως το γκρουπ υποβιβασμού διεξάγεται σε 7 αγωνιστικές, όπου οι θέσεις 7-10 δίνουν πλεονέκτημα έδρας (4εντός αναμετρήσεις – 3 εκτός αναμετρήσεις). Όπως επίσης, στο φετινό πρωτάθλημα, 13η και 14η θέση οδηγούν σε απευθείας υποβιβασμό στη Super League 2 κάτι που δεν ίσχυε τα προηγούμενα 3 χρόνια.

Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *