Type to search

Manchester United Marcus Rashford Premier League PSG ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Παρί Σεν Ζερμέν φλερτάρει με τον Μάρκους Ράσφορντ

Share

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με αναφορές, δεν έχει κάνει καμία κίνηση σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του Μάρκους Ράσφορντ, με την Παρί να «γλυκοκοιτάζει» τον 25χρονο επιθετικό.

Ο Άγγλος διεθνής διανύει την καλύτερη σεζόν του με 27 γκολ σε 44 συνολικά συμμετοχές, το οποίο αποτελεί και την καλύτερη προσωπική του επίδοση. Η δυναμική του επιστροφή τον κατατάσσει στους καλύτερους παίκτες του πλανήτη αυτή τη στιγμή όσον αφορά την επίδοση και την αποτελεσματικότητα.

Αδιαμφισβήτητα αποτελεί σημαντικό «στέλεχος» για την Γιουνάιτεντ, όμως το συμβόλαιο του λήγει το 2024 και η ομάδα έχει σημειώσει ελάχιστη πρόοδο για τις ανάλογες συζητήσεις που πρέπει να γίνουν, σύμφωνα με την The Athletic.

Ο Ράσφορντ δεν βιάζεται να πάρει κάποια απόφαση για το μέλλον του, ενώ η Γιουνάιτεντ καλείτε να πάρει αποφάσεις για τα συμβόλαια των Λουκ Σο, Ντιόγκο Νταλό, Φρεντ και Νταβίντ Ντε Χέα, τα οποία λήγουν επίσης σύντομα. Προτεραιότητα αποτελεί ο Ράσφορντ, πόσο μάλλον τώρα που ο ιδιοκτήτης της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, εκφράζει ακόμη πιο έντονα το ενδιαφέρον του για τον ταλαντούχο νεαρό από την Μάντσεστερ. Με κίνδυνο την αποχώρηση του Μέσι, ο Καταριανός κροίσος αναζητάει άμεσα λύση και την βρίσκει στο πρόσωπο του σταρ της Γιουνάιτεντ, ενώ αποκάλυψε κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου ότι είχε έρθει σε επαφή παλιότερα με εκπροσώπους του.

Φημολογείται ότι η Παρί Σεν Ζερμέν πλησίασε τον Ράσφορντ με ένα συμβόλαιο 400.000 λιρών την εβδομάδα, αλλά η προσφορά δεν δελέασε τον άσο της Εθνικής Αγγλίας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα σταματήσουν τις προσπάθειες, οπότε η Γιουνάιτεντ πρέπει να κινηθεί γρήγορα και έξυπνα αν θέλει να κρατήσει στο ρόστερ της ένα γέννημα θρέμα της.

Επιμέλεια: Σουζάννα Μποντίνη

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *