Type to search

ΑΟΚ Φαλήρου Β’ κατηγορία ΕΠΟ Σαλαμινομάχων Επσπ Κεντρική Παραλία Καλλιθέας ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χαμένο έδαφος για τον ΑΟΚ Φαλήρου

Share

Ο ΑΟΚ Φαλήρου δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα που πήρε στην αναμέτρηση αν και ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και οι Σαλαμινομάχοι δραπέτευσαν με το διπλό (1-2) από το γήπεδο της παραλίας της Καλλιθέας. Σκόρερ των γηπεδούχων ο συνήθης ύποπτος Ελευθεράκης ενώ για τους φιλοξενούμενους οι Ράμφος και Στόϊκου.

Παρόλο που το παιχνίδι ξεκίνησε νωχελικά και για τις δύο ομάδες προσέχοντας σαν κόρη οφθαλμού τα μετόπισθέν τους, η εξέλιξή του αντάμειψε τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της παραλίας Καλλιθέας. Το Φάληρο ευτύχησε να προηγηθεί στο 31ο λεπτό με εξαιρετική ατομική ενέργεια του Ελευθεράκη ο οποίος περνώντας δύο αντιπάλους του, πλάσαρε έξοχα μέσα από την μεγάλη περιοχή. Δέκα λεπτά αργότερα και σε μια ανύποπτη φάση όπου η μπάλα κυκλοφορούσε στο χώρο του κέντρου, ο Ράμφος επιχείρησε σουτ από τα 30 περίπου μέτρα και η μπάλα κατέληξε στο δεξί ‘παραθυράκι’ της εστίας του Πολάτου. Από το σημείο αυτό και έπειτα μόνο η ομάδα του Φαλήρου υπήρχε στο γήπεδο. Είχαν τον απόλυτο έλεγχο των κινήσεων, πίεζαν διαρκώς για να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα αλλά γκολ δεν έβρισκαν. Μέχρι που στο 55ο λεπτό μετά από κόρνερ των Σαλαμινομάχων, η μπάλα ‘σταματησε’ στον αέρα λόγω του δυνατού ανέμου και έπεσε σαν κεραυνός στη μικρή περιοχή και στα πόδια του Στόϊκου που έκανε το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ. Ο ΑΟΚ Φαλήρου κλώτσησε μεγάλη ευκαιρία με αυτή την ήττα στο κυνήγι του Πειραϊκού και της δεύτερης θέσης της βαθμολογίας και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει των πλέι οφ με στόχο την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.
Την επόμενη αγωνιστική ο ΑΟΚ Φαλήρου υποδέχεται τον Αστέρα Νίκαιας ενώ οι έτεροι μνηστήρες της δεύτερης θέσης Πέραμα και Πειραϊκός αλληλοσυγκρούονται στην έδρα του Περάματος. Οι Σαλαμινομάχοι υποδέχονται τη Θύελλα Μοσχάτου.

Συνθέσεις:

ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ: Πολάτος (Τ), Παπαδόπουλος Σ., Παπαδόπουλος Χ., Κούστας, Νικόλας, Χατζής, Ανδρέου, Γιαννόπουλος, Μπρέγκου, Ελευθεράκης, Παπαδόπουλος Η.

ΕΠΟ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ: Βουκουτής (Τ), Παραλής, Ευαγγέλου, Νομικός, Κωνσταντινίδης, Σιγάλας, Ασλάνι, Στόϊκου, Μακρής, Μούστα, Ράμφος

Αποστόλης Φέκας 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *