Type to search

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Η ΡΕΝΤ ΜΠΟΥΛ «ΠΕΤΑΕΙ» ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ «ΑΠΟΓΕΙΩΘΟΥΝ»

Share

Η σεζόν μπήκε δυναμικά με το Μπαχρεϊν να είναι ακόμα μια φορά η χώρα που κάνει πρεμιέρα ο αθλητικός κόσμος της φόρμουλα 1.

Η Ρεντ Μπουλ τερμάτισε κάνοντας το ένα – δυο στην Μέση Ανατολή «φωνάζοντας» πως είναι η κορυφαία ομάδα για την εφετινή χρονια.

Με την Αστον Μαρτιν να κάνει εκπληκτική εμφάνιση και να τερματίζει ο Φερνάντο Αλόνσο στην τριτη θέση, ο τραυματίας Λανς Στρολ τερμάτισε στην έκτη θέση κάνοντας έναν απίστευτο αγώνα, ένας αποφασιστικός πιλότος που αν και με χτυπημένο χέρι αποφάσισε να τρέξει στην πρεμιέρα. Μια πολλα υποσχόμενη ομάδα.

Η Φερραρι του Καρλο Σαινζ τερμάτισε στην Τετάρτη θέση με την δεύτερη φερραρι να μην βρίσκει ποτέ τη καρό σημαία καθώς ο κινητήρας του Μονεγάσκου τον εγκατέλειψε στον 41 γύρο.

Η Μερσεντές τερματίζοντας στην Πέμπτη και έβδομη θέση δείχνει να μην βρίσκεται εκεί που θέλει και σίγουρα να μην πολεμάει για το πρωτάθλημα ακόμα καθώς χρειάζονται ακόμα πολλές αναβαθμίσεις και δουλειά στο μονοθέσιο τους.

Σε απογοήτευση βρίσκεται η Μακλάρεν με τα μονοθέσια τους, το ένα να τερματίζει δυο γύρους πίσω και το άλλο να μην τελειώνει τον αγώνα.

Η Αλπινε φαίνεται να βρίσκει πατήματα και ο Γκασλι τερματίζοντας ένατος βρήκε τους δυο βαθμούς σε αντίθεση ο Οκόν με βροχές από πέναλτι αποφάσισε η ομάδα πως είναι καλύτερα να φυλάξουνε τον κινητήρα για τον επόμενο αγώνα και έτσι αποσύρανε το μονοθεσίου του Γάλλου.

Η Γουίλιαμς εχει κάνει ένα εκπληκτικό άλμα και βρίσκεται αρκετά μπροστά σε σχέση με πέρσι και καρπώθηκαν την 10η και 12η θέση στον αγώνα της πρεμιέρας.

Άλφα ρομεο με τον Μπότας να τερματίζει όγδοος πήρε τέσσερις σημαντικούς βαθμούς αλλά η στρατηγική στον Γκουανιου δεν ητανε επιτυχημένη καθώς βρέθηκε στην 16η θέση με τον ταχύτερο γύρο όμως χωρίς βαθμό καθώς δεν τερμάτισε στην πρώτη δεκάδα.

Χάας και προβλήματα με το αριστερό ξεκίνησαν την νέα σεζόν η Αμερική ομάδα και με τη 13η και 15η θέση δεν αφήσανε μια πολλα υποσχόμενη σεζόν για τους επόμενους αγώνες.

Άλφα Ταύρι και μπορεί να είναι αδέλφια με την Ρεντ Μπουλ αλλά σίγουρα δεν είναι το ίδιο γρήγορη με την 11η και 14η θέση η ομάδα δείχνει πως θέλει πολλή δουλειά για την συνέχεια.

Επόμενος σταθμός Σαουδικη Αραβια θα καταφέρει κάποια ομάδα να φτάσει στην κορυφή της Ρεντ Μπουλ; μένει να δούμε στην συνέχεια.

Επιμέλεια: ΚΙΑΜΙΛΕ ΜΟΥΤΣΙ

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *