Type to search

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

Εικόνα ντροπής για τον Παναθηναϊκό

Share

Ο Παναθηναϊκός έχασε για δεύτερη φορά την φετινή σεζόν από την Ζενίτ και μάλιστα με μια συντριβή 29 πόντων. Η Ζενίτ έπαιζε με το μαχαίρι στα δόντια αφού ο αγώνας ήταν «Do or die» για την ίδια και για τον Παναθηναϊκό ήταν διαδικαστικό θέμα.

Τον εξ’ αναβολής αγώνα της 6ης αγωνιστικής για την Ευρωλίγκα έδωσε ο Παναθηναϊκός στην Αγία Πετρούπολη απέναντι στην Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ.

Οι «πράσινοι» συγκρούστηκαν με το τρένο των Ρώσων και ηττήθηκαν με 112-83. η Ζενίτ πήρε την πρόκριση για τους «8» της Ευρωλίγκας κατακτώντας την όγδοη θέση αφήνοντας εκτός την Βαλένθια.

Ο σεληνιασμένος Κέβιν Πάνκος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 33 πόντους 11 ασίστ και 1 ριμπάουντ. Σημείωσε 7/12 τρίποντα και φαινόταν ασταμάτητος.

Ωστόσο ο Γουίλ Τόμας ο οποίος σημείωσε 18 πόντους με 100% ευστοχία είχε, 5/5 δίποντα, 2/2 τρίποντα και 2/2 ελεύθερες βολές.

Το φαβορί του αγώνα αναμφίβολα ήταν η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, όμως η εικόνα του Παναθηναϊκού ήταν απογοητευτική. Οι «πράσινοι» δέχτηκαν 47 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και 65 πόντους στο δεύτερο εκ των οποίων, οι 36 πόντοι στο τέταρτο δεκάλεπτο. Ο μόνος που θύμισε Παναθηναϊκό στον αγώνα της Δευτέρας ήταν ο Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος βρήκε ρυθμό σκοράροντας 20 πόντους σε 27 σχεδόν λεπτά. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν ακόμα μια θετική παρουσία σημειώνοντας 16 πόντους.

Δημήτρης Φεραδούρος

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *