Type to search

ΙΝΤΕΡ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ίντερ: «Σπάει» όλα τα κοντέρ ο Λαουτάρο Μαρτίνες!

Share

Σεζόν καριέρας πραγματοποιεί ο Λαουτάρο Μαρτίνες, έχοντας 19 γκολ σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα, και 22 σε 28 παιχνίδια αντίστοιχα, σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Αργκεντίνος επιθετικός οδηγεί την Ίντερ πρώτη στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος, ενώ με δικό του γκολ στο 90′ οι «νερατζούρι» πανυγήρισαν τον πρώτο τίτλο της σεζόν, κόντρα στην Νάπολι, την προηγούμενη βδομάδα για το Σούπερ Καπ της Ιταλίας, το τρίτο σερί για την ομάδα του Μιλάνου, έχοντας σκοράρει και στους τελικούς της ομάδας του.

Σεζόν καριέρας και ο δρόμος για το δεύτερο πρωτάθλημα

Ο «Torο», όπως είναι το παρατσούκλι του, πραγματοποιεί μακράν την καλύτερη χρονιά της καριέρας του, βοηθώντας την ομάδα του να είναι το μεγάλο φαβορί για το Σκουντέτο κόντρα στην Γιουβέντους. Ο επιθετικός της Ίντερ σκοράρει διαρκώς έχοντας ήδη 19 γκολ σε ισάριθμες αγωνιστικές . Τις προηγούμενες δύο σεζόν ο Μαρτίνες έκανε και τις δύο χρονιές 21 γκολ στο πρωτάθλημα, όπου είναι ο καλύτερος απολογισμός που έχει ποτέ, ενώ φέτος έχει δύο λιγότερα με 17 παινίδια να απομένουν για τους πρωτοπόρους της Serie A και μοιάζει βέβαιο ότι θα ξεπεράσει κατά πολύ το ρεκόρ καριέρας του σκοράρισμα..

Οι αριθμοί που δεν λένε ψέμματα

Την χρονιά που η Ίντερ πήρε το πρωτάθλημα ο Λαουτάρο με 17 γκολ σκόραρε κάθε 151 λεπτά, την ακριβώς επόμενη, όπου έχασε το τέλος το πρωτάθλημα από την Μίλαν, κάθε 109 και την αμέσως επόμενη ο μέσος όρος του ανέβηκε στα 122. Φέτος ο «Toro» σπάει όλα τα κοντέρ σκοράροντας κάθε 84 λεπτά και είναι ο ηγέτης της στον στόχο της κατάκτησης του δεύτερου πρωταθλήματος με την φανέλα της Ίντερ στην καριέρα του .

Tags:

You Might also Like