Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ

Λούκα Ντόντσιτς : Θρύλος ετών 24!

Share

Ο Σλοβένος super-star έγραψε ιστορία στον μαγικό του ΝΒΑ, καθώς με τον αριθμό «73» διακόσμισε την στατιστική του τα ξημερώματα του Σαββάτου (27/01) απέναντι στους Ατλάντα Χοκς.

Ο μαγικός Luka μπήκε σε μία πολύ ξεχωριστή λίστα τριών παικτών που κρατάνε τα ρεκόρ πόντων σε αγώνες του ΝΒΑ (Wilt Chamberlain 100p, Kobe Bryant 81, Wilt Chamberlain 78).

Κάποια milestone που κατέκτησε με αυτή του την εμφάνιση:

Παίχτης των Μάβερικς με τους περρισότερους πόντους σε αγώνα

προσωπικό ρεκορ πόντων

-15η φορά που κάποιος σκοράρει 70 πόντους και πάνω

– ρεκόρ σε πόντους για την φετινή σεζόν

Για άλλη μια φορά, έδειξε ότι είναι το πρόσωπο του ΝΒΑ, που γιγαντώνει αυτόν τον μαγικό κόσμο και τον κάνει πιο όμορφο, και πιο δελεαστικό για να κάτσεις ξύπνιος απλά για να τον παρακολουθήσεις. Αυτά που κάνει είναι εξωπραγματικά. Ειδικά για έναν παίχτη ποτυ δεν σου γεμίζει το μάτι με την εμφάνιση του, λόγω της μέτριας σωματικής κατάστασης, όμως, το ταλέντο του ξεχυλίζει.

Έχει σημασία οτι αυτή η ιστορική εμφάνιση, έγινε απέναντι στην συγκεκριμένη ομάδα απο την Ατλάντα, καθώς ο «Λουκάς» παίρνει μια μικρή εκδίκηση για την χρονιά του draft που επιλέχτηκε απο το Ντάλας μια θέση μετά, αφού η Χοκς αντάλλαξαν τα δικαιώματά τους για τον Σλοβένο και επέλεξαν τον Τρέι Γιανγκ, στέλνοντας τον Λούκα Ντόντσιτς στην ομάδα που οδηγεί μέχρι και σήμερα.

Αυτή η μαγική εμφάνιση θα μείνει για πάντα στην ιστορία του ΝΒΑ που θα συνοδεύει γενιές και γενιές. Μέχρι την επόμενη.

Tags:

You Might also Like