Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ρεάλ Μαδρίτης

Εντέν Αζάρ για Αντσελότι: «Υπάρχει σεβασμός αλλά δεν μιλάμε».

Share

Ο Αζάρ δεν έχει αγωνιστεί για την Ρεάλ Μαδρίτης από τις 3 Ιανουαρίου και ένα ματς απέναντι στην Καθερένο για το Copa del Rey. Ο ίδιος αναφέρθηκε στον αμφίδρομο σεβασμό που υπάρχει και την ελλειπή επικοινωνία με τον προπονητή του αλλά και τι του έχει λείψει περισσότερο από κάθε άλλο.

Τελευταία συμμετοχή με την Ρεάλ Μαδρίτης, εκτός αυτής του κυπέλλου, ήταν με τη Λειψία στο Champions League (25/10) στην ήττα με 3-2 στη Γερμανία. Γενικότερα έχει μόλις έξι συμμετοχές φέτος, με ένα γκολ και άλλη μία ασσίστ. Ο Αζάρ ποτέ δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στην νέα του ομάδα και δεν έχει αγωνιστεί σε καμία σεζόν στο πρωτάθλημα περισσότερους από 18 αγώνες!

Οι συνεχόμενοι τραυματισμοί και η κακή σωματική του κατάσταση είναι αυτά που τον έχουν αφήσει… μακριά από την ενδεκάδα ακόμα και όταν ο ίδιος είναι υγιής. Σε δηλώσεις του την Δευτέρα το βράδυ (13/3) αναφέρθηκε στο πώς είναι η σχέση του με τον Κάρλο Αντσελότι και το πόσο του έχει λείψει να παίζει ποδόσφαιρο.

«Εγώ θέλω να είμαι στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη νέα χρονιά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις!» είπε και συνέχισε αναφερόμενος στον νυν προπονητή του: «Υπάρχει σεβασμός αλλά δεν μιλάμε!

Αυτό που μου λείπει είναι το ποδόσφαιρο. Μου λείπει να παίζω ποδόσφαιρο. Θέλω να αγωνίζομαι. Θέλω να διασκεδάζω.»

Χρήστος Σκούρας

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *