Type to search

Κεντρική ΛΑ ΛΙΓΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Αζάρ: Η “βασιλική” μεταγραφή που “χρυσώνει” την Τσέλσι

Share

Μία θέση στην βασική εντεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Τσέλσι επιδιώκει ο Εντέν Αζάρ, για τα ημιτελικά του Champions League. Η μεταγραφή του Αζάρ στην Ρεάλ, λέγεται ότι έχει “γεμίσει” τα ταμεία της Τσέλσι περί τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

O Εντέν Αζάρ, αναμένεται να αντιμετωπίσει σήμερα (27/4) για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης, την πρώην ομάδα του, Τσέλσι, για τα ημιτελικά του Champions League. Ο Αζάρ, διανύει μία όχι και τόσο επιτυχημένη σεζόν στη “Βασίλισσα”, καθώς οι συνεχείς τραυματισμοί του τόν έχουν θέσει εκτός πλάνων Ζινεντίν Ζιντάν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μετά από 7 σεζόν στο Λονδίνο, ο Βέλγος βρέθηκε στην Ισπανία και τη Ρεάλ το 2019, μεταγραφή η οποία κόστισε συνολικά 150 εκατομμύρια ευρώ. Η περίπτωση του Αζάρ έχει δημιουργήσει “συννεφιές” στη Μαδρίτη, καθώς έχει αγωνιστεί μόνο σε 37 αγώνες συνολικά, ενώ η παρουσία του στο ισπανικό πρωτάθλημα δεν είναι θετική έως τώρα. Ωστόσο, ο Βέλγος αγωνίστηκε στον αγώνα επί της Μπέτις (0-0) για τη Λα Λίγκα το προηγούμενο Σάββατο (24/4). Ο σημερινός αγώνας για τα ημιτελικά του Champions League, θα είναι μία ευκαιρία για εκείνον να επιστρέψει ενεργά, αντιμετωπίζοντας την πρώην ομάδα του.

Η μεταγραφή του Αζάρ στην Ρεάλ, σύμφωνα με ισπανικά μέσα, έχει “βάλει” στα ταμεία της Τσέλσι περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ. Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε πέρσυ το πρωτάθλημα στην Ισπανία και, σε συνδυασμό με την παρουσία στο Champions League, η Τσέλσι “κερδίζει” από αυτό, χωρίς ωστόσο ο Αζάρ να έχει συμμετάσχει ενεργά σε αυτά τα επιτεύγματα. Πρόκειται για όρο στο συμβόλαιο του Βέλγου, και σε περίπτωση που η Ρεάλ αποκλείσει την Τσέλσι, η αγγλική ομάδα, θα “φορτώσει” τα ταμεία της, επί των εισπράξεων γι’ αυτή την επιτυχία.

Ο προπονητής της “Βασίλισσας”, Ζινεντίν Ζιντάν, δήλωσε σχετικά με τον Εντεν Αζάρ:

«Εδειξε πως νοιώθει καλά στον αγωνιστικό χώρο (στο ματς με την Μπέτις). Αυτό είναι το σημαντικότερο. Τώρα που νοιώθει καλά μπορούμε να προχωρήσουμε πιο δυνατά. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε κοντά μας γιατί θα προσφέρει πολλά στην ομάδα. Θεωρώ πως έχει να συνεισφέρει πάρα πολλά»

Επιμέλεια: Σοφία Τζιούβελη

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *