Type to search

Κεντρική ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Τσάμπιονς Λιγκ : “Θέμα” για τον τελικό στην “Πόλη”

Share

Στην “κόκκινη λίστα” της Βρετανίας η Τουρκία και πρόβλημα για τον τελικό του θεσμού στην Κωνσταντινούπολη.

Πριν από λίγα λεπτά η βρετανική κυβέρνηση ανακοίνωσε πως η Τουρκία μπαίνει στην «κόκκινη λίστα» λόγω κορωνοϊού, το οποίο σημαίνει πως προκύπτει ένα σοβαρότατο εμπόδιο για την διεξαγωγή του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ στην Κωνσταντινούπολη στις 29 Μαίου, καθώς σε αυτόν έχουν προκριθεί Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι.

Μάλιστα βρετανικά μέσα τονίζουν, ότι η κυβέρνηση  βρίσκεται ήδη σε συνομιλίες με την UEFA, ώστε να λάβει χώρα ο τελικός σε αγγλικό έδαφος. Ο Γραμματέας Μεταφορών, Γκραντ Σαπς, δήλωσε συγκεκριμένα «η αγγλική ομοσπονδία είναι σε συζητήσεις με την UEFA. Είμαστε ανοικτοί να φιλοξενήσουμε τον τελικό, αλλά είναι απόφαση της UEFA».

Οι Άγγλοι, επίσης επισημαίνουν ότι, ο περιορισμός στις μετακινήσεις, τώρα που η Τουρκία μεταφέρθηκε στην “κόκκινη ζώνη”, θα επηρεάσει και την προετοιμασία των διεθνών των δύο ομάδων ενόψει του EURO που ακολουθεί.

Εχθές, Πέμπτη (6/5), έγινε γνωστό ότι η Άστον Βίλα “προσέφερε”  το «Βίλα Παρκ» για τον τελικό της διοργάνωσης, ώστε να μη ταξιδέψουν οι οπαδοί στην Τουρκία. Η πλευρά της UEFA δεν είχε θέσει επί τάπητος το ζήτημα αλλαγής του γηπέδου του τελικού, ωστόσο σήμερα όλα άλλαξαν μετά την απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης να εντάξει την Τουρκία στην “κόκκινη ζώνη” μαζί με το Νεπάλ και τις Μαλδίβες.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *