Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Λίνεκερ: Παραιτήθηκε από το BT για να ακολουθεί τη Λέστερ με τους γιους του!

Share

Ο παρουσιαστής του BT Sport και πρώην ποδοσφαιριστής, Γκάρι Λίνεκερ, αποφάσισε να παραιτηθεί από το κανάλι, προκειμένου να έχει χρόνο να ακολουθήσει την Λέστερ σε όλη την Ευρώπη με τους γιους του.

Ο Γκάρι Λίνεκερ, πήρε την απόφαση να αφήσει το κανάλι που εργάζεται ως παρουσιαστής, το ΒΤ SPORT και να αφοσιωθεί στα.. ταξίδια για λογαριασμό της Λέστερ. Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε πως ο σημερινός τελικος (29/5) του Champions League ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι, θα είναι και ο τελευταίος, με τον ίδιο παρουσιαστή του τηλεοπτικού καναλιού. Ο Λίνεκερ δήλωσε πως οι γιοι του είναι φανατικοί οπαδοί των “αλεπούδων” και ο ίδιος θα τους συνοδεύει στους αγώνες του Europa League.

“Ο τελικός του Champions League θα είναι η τελευταία μου εκπομπή στο BT Sport. Θέλω να ευχαριστήσω τον τηλεοπτικό σταθμό για τη γενναιόδωρη πρόταση, αλλά έπειτα από πολλή σκέψη θα σταματήσω”, ήταν η δήλωση του Λίνεκερ, και αργότερα εξήγησε τους λόγους της αποχώρησής του.

Συνέχισε λέγοντας πως, “Νιώθω ότι είναι η ώρα να κάνω πράγματα που είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου, όπως το ν’ ακολουθώ τη Λέστερ σε όλη την Ευρώπη με τους γιους μου (πόσες ευκαιρίες θα έχουμε;)“.

Επιμέλεια : Σοφία Τζιούβελη

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *