Type to search

Championship Νόριτς ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χρήστος Τζόλης: «Χαρούμενος που επέστρεψα, θέλω να παίξω στη Νόριτς»

Share

Ο Χρήστος Τζόλης δήλωσε ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί ως βασικός, εν όψει και της αναμέτρησης την Τετάρτη (15/3) της Νόριτς με αντίπαλο τη Χάντερσφιλντ, μετά και τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο.

Αυτό το χτύπημα τον έθεσε εκτός δράσης στην Τβέντε και ολοκλήρωσε επί της ουσίας τον δανεισμό του στην ολλανδική ομάδα. Επέστρεψε για την αποθεραπεία του και πάλι στο «νησί» και άρχισε να προπονείται κανονικά με την πρώτη ομάδα της Νόριτς.

Ο Τζόλης έως τώρα δεν έχει πάρει θέση βασικού σε κανένα παιχνίδι ενώ έχει έρθει έξι φορές από τον πάγκο (χωρίς ποτέ να παίξει περισσότερα από 20 λεπτά). Τώρα όμως δηλώνει έτοιμος να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα μαζί με τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος είναι αναντικατάστατος μετά την πρόσληψη του Ντέιβιντ Βάγκνερ ως νέο προπονητή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 21χρονος ποδοσφαιριστής:

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Μετά τον τραυματισμό μου γύρισα για την αποθεραπεία μου. Μια εβδομάδα μετά ήθελα να μείνω εδώ. Οι άνθρωποι της ομάδας με βοήθησαν πολύ. Ήταν ο πρώτος μεγάλος τραυματισμός μου. Ήμουν χαρούμενος που βρισκόμουν εδώ. Θέλω να σκοράρω περισσότερο, να αγωνιστώ σε πιο πολλά ματς και να έχω μεγαλύτερη συμμετοχή.

Στόχος μου είναι να βελτιωθώ. Θέλω να παίξω στη Νόριτς. Πέρυσι και στη συνέχεια όταν χτύπησα, ήταν δύσκολα για μένα, αλλά πλέον είναι ώρα να δείξω τι μπορώ να κάνω.»

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον προπονητή του Ντέιβιντ Βάγκνερ: «Ο προπονητής μου ήταν ξεκάθαρος μαζί μου από την πρώτη στιγμή και αυτό είναι το πιο σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή. Για έναν νέο παίκτη όπως εγώ, το να μου δίνει αυτοπεποίθηση είναι μεγάλο πράγμα.

Θέλει οι εξτρέμ να παίζουν πιο μέσα και για μένα είναι καλό αυτό γιατί πάντα θέλω να βρίσκομαι γύρω από την μεγάλη περιοχή για να δημιουργώ και να σκοράρω. Θέλω να βελτιωθώ στο 100% σε όλους τους τομείς και να ταιριάξω στο σύστημα του προπονητή.»

Χρήστος Σκούρας

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *