Type to search

ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Καλλιθέα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ποδοσφσιρο

Φαληρικός – Ίκαρος Καλλιθέας 0-1: Εύκολη και απόλυτη επικράτηση του Ίκαρου

Share

Συνέχισε την καλή πορεία ο Ίκαρος ενώ ο Φαληρικός έπεσε ακόμα πιο χαμηλά. 

 

Σε ένα παρά τον ήλιο, κρύο μεσημέρι, ο Ίκαρος κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την έδρα του Φαληρικού και έφτασε τους 28 βαθμούς σε 15 αγώνες, πράγμα που τον τοποθετεί μόνο του στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη, ο Φαληρικός έμεινε για έναν ακόμα αγώνα μακριά από τους βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με τρεις μόλις βαθμούς. Στον αγώνα του πρώτου γύρου ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο Ίκαρος  είχε σκοράρει επτά φορές χωρίς να δεχτεί γκολ και πανηγύρισε τότε μια μεγαλειώδη νίκη ενώ σήμερα μόλις μέ ένα γκολ κατάφερε να πάρει το τρίποντο της νίκης.

 

Απόλυτη κυριαρχία των φιλοξενούμενων

Την σέντρα έκαναν οι γηπεδούχοι, όμως τον έλεγχο του αγώνα απέκτησαν γρήγορα οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι στο πέμπτο κιόλας λεπτό απείλησαν με τον Καλελά να κερδίζει το κόρνερ. Όλο το πρώτο ημίχρονο εξελίχθηκε με αντίστοιχο τρόπο, δηλαδή τον Ίκαρο να έχει τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα εκμεταλλευόμενος την ταχύτητα των εξτρέμ του την ίδια ώρα που ο Φαληρικός προσπαθούσε με βαθιές μπαλιές προς την αριστερή πλευρά να δημιουργήσει προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 43’ και έπειτα από πολλές χαμένες φάσεις, ύστερα από ένα γύρισμα από την δεξιά πλευρά, ο αμυντικός του Φαληρικού δεν κατάφερε να διώξει σωστά την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Αυτό ήταν το 58ο γκολ που δέχεται μέσα στην σεζόν ο Φαληρικός. Η πρώτη τελική για τους γηπεδούχους έγινε στο 43’ ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο μέσος των γηπεδούχων δέχτηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα δύο κίτρινες κάρτες για διαμαρτυρία, αφήνοντας με δέκα παίκτες την ομάδα του. Το ημίχρονο έληξε με το πέρασμα των δύο επιπλέων λεπτών και το σκορ 0-1 υπέρ των φιλοξενούμενων. Στο δεύτερο μισό του αγώνα, παρά τις αλλαγές του Φαληρικού, η ομάδα της Καλλιθέας συνέχισε να είναι καταιγιστική και άγγιξε αρκετές φορές το 0-2 αλλά δεν κατάφερε  να πετύχει δεύτερο τέρμα. Συνολικά ο Ίκαρος πήρε όκτώ κόρνερ έναντι μηδέν του Φαληρικού ενώ στο 31’ είχε και δοκάρι. Τελικά δεν επιβεβαιώθηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου ως προς τις χαμένες ευκαιρίες και οι φιλοξενούμενοι πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης. 

Από μία φάση σαν αυτή σημειώθηκε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Για την 16η αγωνιστική ο Ίκαρος καλλιθέας υποδέχεται την Νίκη Ρέντη ενώ ο Φαληρικός θα αντιμετωπίσει σε αγώνα εκτός έδρας τον Άρη Αμφιάλης

 

Η ομάδα του Ίκαρου Καλλιθέας: Τριμήτσης Κ., Καραουλάνης, Μαγουλάς, Ναυπλιώτης, Πλέσσας, Παρέλλης (55’ Σεϊτανίδης), Λιμήτσιος, Τριμήτσης Α. (55’ Σαμουρκασίδης), Καλελά (80’ Τσαρούχας), Μέτα (55’ θεοδοσίου) . 

 

Διαιτητής: Κωνσταντόπουλος Κ.

 

Βοηθοί: Κωνσταντόπουλος Δ., Λεκαράκος

 

Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Επιμέλεια: Σπυρίδων – Παρασκευάς Μαρκεζίνης

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *