Type to search

1ος ΟΜΙΛΟΣ Α ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΡΧΙΚΗ Ε.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήφαιστος-Αετός Κορυδαλλού1-0:Νίκησε αλλά…περιμένει ο Ήφαιστος για την παραμονή

Share

 Στην πολυπόθητη νίκη έφτασε ο Ήφαιστος Νίκαιας στο τοπικό γήπεδο για την 3η και τελευταία αγωνιστική των play-out για τον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣ Πειραιά,απέναντι στον-βαθμολογικά αδιάφορο-Αετό Κορυδαλλού και πλέον βρίσκεται στο…μεταίχμιο ανάμεσα στην παραμονή και τον υποβιβασμό*.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε δυναμικά ανάμεσα στις δύο ομάδες με μονομαχίες και ένταση εκατέρωθεν,η οποία διατηρήθηκε μέχρι και το 19ο λεπτό όταν ο Σιγαλάκος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0, με κεφαλιά ύστερα από φάουλ. Την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους έχασαν οι Νικαιώτες λίγα λεπτά αργότερα, όταν βρέθηκε τετ α τετ ο Σιγάλας με τον Μανιά, με τον γκολκίπερ του Αετού να μπλοκάρει την μπάλα. Στα μέσα του πρώτου μέρους Βατίστας και Παπαποστόλου συγκρούστηκαν στα όρια της μεγάλης περιοχής,σε διεκδίκηση της μπάλας,με αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά ο αγώνας και εν συνεχεία να πέσει ο αγωνιστικός ρυθμός μέχρι την ανάπαυλα.

Στιγμιότυπα από το Β’ ημίχρονο

Το δεύτερο μισό ξεκίνησε νωχελικά για τα δύο σωματεία με την πρώτη καλή ευκαιρία να σημειώνεται από πλευράς φιλοξενομένων όταν ο Λέριος έστειλε την μπάλα ελάχιστα εκτός της εστίας του Ελθίνι στο 55′.Η απάντηση ήταν ακαριαία με τον Ήφαιστο να κερδίζει κόρνερ αλλά να μην βρίσκει δίχτυα ο Ζούπα με κεφαλιά. Το σύνολο του Τζανετουλάκου συνέχισε να ψάχνει το δεύτερο γκολ,για να κλειδώσει την υπόθεση νίκη με απανωτές ευκαιρίες αλλά έπεσε στο “τείχος” του Μανιά που απέκρουε τη μία φάση μετά την άλλη. Απ’το 70ο λεπτό,περίπου,και ύστερα οι φιλοξενούμενοι έψαξαν την ισοφάριση πολιορκώντας τα αντίπαλα γκολποστ χωρίς αξιοσημείωτο αποτέλεσμα. Λίγα λεπτά πριν το τέλος,μόνο, ο Ανδρεάς-Παναγιώτης Βατίστας βρέθηκε σχεδόν…εξ επαφής με τον τερματοφύλακα του Αετού,ο οποίος πρόλαβε οριακά την μπάλα πριν τη γραμμή, χάνοντας έτσι σημαντική ευκαιρία να γράψει το 2-0.

Ήφαιστος Νίκαιας (Δημήτρης Τζανετουλάκος) : Ελθίνι, Βατίστας Ανασ.,Τούντας,Βατίστας Ανδ. (90′ Αδαμίδης) , Ζούπα, Κακαβογιάννης, Βατίστας Α-Π, Σιγαλάκος (84′ Ζαννίνος) ,Σιγάλας(90′ Abdrabou), Περλέσι (77′ Βιτσάρας), Αντωνάκος

Αετός Κορυδαλλού (Αλέκος Λιθόπουλος): Μανιάς, Σιδηρόπουλος (46’ Αρώνης), Χύκα, Καλαμάρας, Βαμβακούσης (75’ Μουτάφης), Μάναλης, Παπαποστόλου (46’ Ζαχαρόπουλος), Βερούσι, Λεριός (65’ Γερολυμάτος), Μπούλιαρης, ΤΣιμιλιώτης (46’ Μανικιώτης).

*Εφόσον καμία εκ των Ατρόμητο Πειραιά και Περαμαϊκό δεν καταφέρουν να προβιβαστούν στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, τότε οι ομάδες που κατέκτησαν την τρίτη θέση στα μπαράζ- Ήφαιστος από τον 1ο και Άρης Αμφιάλης από τον 2ο όμιλο- υποβιβάζονται στη Β’ κατηγορία. Αν μία εκ των δύο κατορθώσει την άνοδο, θα υπάρξει επιπλέον αγώνας ώστε να υποβιβαστεί η μία από Ήφαιστο και Άρη. Σε περίπτωση, τέλος, που και οι δύο πρωταθλήτριες ανεβούν κατηγορία, δε θα υπάρξει άλλος υποβιβασμός.

επιμέλεια: Μαρία Σαράφογλου

Tags:

You Might also Like