Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τεράστιο διπλό για τον Ποσειδώνα μέσα στον Μοσχάτο. Ανεπανάληπτο φινάλε!

Share

Γράφει ο Βασίλης Βασιλειάδης

 

Ενα εξαιρετικο παιχνιδι βαση θεαματος παρακαλουθησαν οσοι βρεθηκαν στο δημοτικο γηπεδο Μοσχατου το Σαββατο μεσημερι(16:00).Συγκεκριμενα η Θυελλα Μοσχατου (8Η,14 βαθμοι) φιλοξενουσε τον ΑΣΧ ΠΟΣΕΙΔΩΝ (5ΟΣ,19 βαθμοι) για την 14η αγωνιστικη του 1ου ομιλου της Β κατηγοριας.

Ο αγωνας ξεκινησε με τις δυο ομαδες να βασιζονται στην σωστη αμυντικη λειτουργια τους,αφου οι επικινδυνες επισκεψεις στις αντιπαλες περιοχες το πρωτο 20λεπτο ηταν λιγοστες. Η Θυελλα ηταν εκεινη που πρωτη ανεβασε στροφες εχοντας δυο διαδοχικες καλες φασεις με Κωνσταντοπουλο και Ελευθεριαδη στο 20 και στο 22’ αντιστοιχα.Με τις δυο ομαδες να εχουν μικροευκαιριες που ομως δεν ανησύχησαν τον αντιπαλο τερματοφυλακα θα ελεγε κανεις πως ηταν εικονα του πρωτου ημιχρονου μεχρι που η ομαδα του Κωστα Ελευθεριαδη (Προπονητης Θυελλας) σκοραρε στις καθυστερησεις του ημιχρονου. Ο αρχηγος της ομαδας,Κωνσταντοπουλος σκοραρε αφου πηρε το ριμπαουντ απο το ιδιο του το σουτ για να κανει το 1-0 και να βαλει την ομαδα του μπροστα στο σκορ ακριβως πριν την αναπαυλα.

 

Το δευτερο ημιχρονο εμμελε να ηταν αρκετα πιο εντυπωσιακο. Ο Ποσειδωνας μπηκε στο δευτερο μερος αρκετα καλυτερος και καταφερε να απειλησει την εστια του Κρητικου αρκετες φορες το πρωτο 15λεπτο. Παρολο που η Θυελλα καταφερε να ξαναισσοροπησει τον αγωνα ο ποσειδωνας βρηκε το γκολ που τοσο πολυ εψαχνε για να κανει το 1-1 στο 73ο λεπτο με τον Ζομπα να επιχειρει μια σεντρα που για καλη του τυχη πηρε μια περιεργη τροχια και ξεγελασε τον αντιπαλο τερματοφυλακα,Κρητικο με αποτελεσμα να παει στα διχτυα. Επειτα, υπηρξε μια ισσοροπια στον αγωνα μεχρι που περιπου 13 λεπτα μετα,στο 86ο λεπτο η Θυελλα καταφερε να ξαναπαρει το προβαδισμα στο σκορ κανοντας το 2-1 μετα απο ωραια ενεργεια του Γουλα που ομως σταθηκε τυχερος αφου το σουτ του κοντραρε σε αμυνομενο μην αφηνοντας καμια δυνατοτητα αντιδρασης στον Παυλου. Τα υπολοιπα λεπτα ηταν πραγματικα δραματικα. Ο διαιτητης δινει πεναλτι στον Ποσειδωνα στο 89ο λεπτο οταν ο Κρητικος ανετρεψε τον Γκρινιαρη μεσα στην μικρη περιοχη με τον Αναζικο να εκτελει αψογα στελνοντας τον τερματοφυλακα στην λαθος γωνια κανοντας το 2-2. Και εκει που θα ελεγε κανεις πως ο Ποσειδωνας καταφερε να «κλεψει» τον βαθμο, ο Βενακης κανει εξαιρετικη ενεργεια,βγαζει την σεντρα και ο Ντετοπουλος κανει το τελειο τελειωμα γυρνοντας «τουμπα» το ματς σε 2-3 στο 90+2’. Οι φιλοξενουμενοι ομως επρεπε να «ταλαιπωρηθουν» ακομα παραπανω για να παρουν το τριποντο αφου ο διαιτητης Περιδης δειχνει ξανα την ασπρη βουλα,αυτη την φορα υπερ της Θυελλας υπο εντονες διαμαρτυριες των ανθρωπων του Ποσειδωνα. Παρολα αυτα,ο Παυλου,ο τερματοφυλακας του Ποσειδωνα εξελιχθηκε ως τον ηρωα του αγωνα αφου καταφερε να αποκρουσει το πεναλτι του Γουλα και να δωσει τους 3 βαθμους στην ομαδα του μετα απο αυτο το τρελο φιναλε!

 

 

Για την Θυελλα αγωνιστηκαν οι:Κρητικος,Javpillari,Τσικριπης,Λαοποδης,Συρος,Μαυρομιχαλος,Ελευθεριαδης,Γουλας,Ταγης,Κωνσταντοπουλος (C),Γιαρεμι,Κομπογιαννης (Αλλαγη),Σαλτας (αλλαγη)

Για τον Ποσειδωνα αγωνιστηκαν οι:Παυλου,Βενακης,Αγγελοπουλος,Αλεξαν,Ζομπας,Δροσος,Πανταζης,Περδικογιαννης,Ντετοπουλος,Σπυροπουλος (C),Μαυρικος,Αναζικος (αλλαγη),Ευστρατιου (αλλαγη),Γκρινιαρης (αλλαγη)

 

 

Βασίλης Βασιλειάδης, Α1 πρωινό

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *