Type to search

2ος ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΚΟΡΩΝΙΔΑ-ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Απόδραση από το Γαλάτσι ο ΓΣ Αργυρούπολης ,κυνηγάει 4άδα.

Share

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου η Κορωνίδα φιλοξένησε τον ΓΣ Αργυρούπολη στο δημοτικό στάδιο Γαλατσίου για την 16η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β Κατηγορίας Αθηνών.

Ερχόμενοι σε αυτό το παιχνίδι οι δύο ομάδες είχαν διαφορετικά αποτελέσματα με την ομάδα από την Αργυρούπολη να νικάει εύκολα με σκορ 6-2 τον ουραγό του ομίλου Αρίωνα, ενώ η Κορωνίδα έχασε 2-0 εκτός έδρας απέναντι στον Λυκόβρυση.Οι φιλοξενούμενοι στα τελευταία 3 παιχνίδια τους βρισκόντουσαν σε δαιμονισμένη φόρμα πετυχαίνοντας 9 τέρματα, με τον Κωνσταντίνο Δρακοντίδη να έχει πετύχει 5 από αυτά και έτσι να είναι ο πρώτος σκόρερ του ΓΣ Αργυρούπολης στο πρωτάθλημα με 7 τέρματα. Πρώτος σκόρερ για την Κορωνίδα στο πρωτάθλημα είναι ο Αραπάζ Ντιόνης με 8 τέρματα.

Στην τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων η Κορωνίδα επικράτησε 1-0 στην έδρα του ΓΣ Αργυρούπολης, με τον Σκέμι Ορέστη να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα ένα λεπτό μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Τον αγώνα σφύριξε ο διαιτητής Γκαϊτατζής Ιωάννης στις 3 το μεσημέρι, με το θερμόμετρο στο Γαλάτσι να γράφει 9 βαθμούς .Η πρώτη ευκαιρία έγινε 12 λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα με την Κορωνίδα να μην απειλεί ιδιαίτερα την εστία του Γιαννίκου.2 λεπτά αργότερα πετυχαίνει γκολ η Κορωνίδα όμως ακυρώνεται λόγο off side. Όσο συνεχιζόταν το πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Γαλατσίου πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και δημιουργούσε ευκαιρίες για γκολ, με την τους αντιπάλους να κάνουν την πρώτη τους αξιόλογη φάση στο 22ο λεπτό έπειτα από κεφαλιά στην περιοχή.

3 λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν ελεύθερο χτυπημα ,περίπου στα 5 μέτρα εκτός της μεγάλης περιοχή ,με τον προπονητής της Αργυρούπολης να δέχεται την κίτρινη κάρτα για έντονες διαμαρτυρίες .Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τριανταφύλλου και με έναν ‘’πύραυλο’’ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του τέρματος, δίνοντας στους γηπεδούχους το προβάδισμα λίγο πριν το σφύριγμα για ημίχρονο. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του αμυντικού στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα που μπήκε καλύτερα στο γήπεδο στην αρχή του 2ου ημιχρόνου ήταν η Κορωνίδα δημιουργώντας ευκαιρίες από τα πρώτα λεπτά της επανέναρξης. Παρόλα αυτά η Αργυρούπολη έβγαλε αντίδραση και έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 53ο λεπτό έπειτα από χάος στην άμυνα της Κορωνίδας, με τον Ιωαννίδη να κάνει μια σημαντική απέμβαση.4 λεπτά αργότερα σε μια εκτέλεση φάουλ καρμπόν με αυτή του γκολ, ο Τριανταφύλλου ανάγκασε τον Γιαννίκο να κάνει μια εντυπωσιακή επέμβαση.

Μέχρι εκείνη την στιγμής ο καλύτερος παίχτης στο γήπεδο ήταν ο Σέρτζιο Λίκο καθώς με την φυσική του κατάσταση ,την τοποθέτηση του στο γήπεδο και την όρασή του για πάσες και γκολ ήτανε πονοκέφαλος για την άμυνα της Αργυρούπολης.

Στο 69ο λεπτό η ομάδα της Κορωνίδας βρέθηκε πολύ κοντά στο να διπλασιάσει τα τέρματά της με την μπάλα να ξυρίζει το κάθετο δοκάρι. Η επαναφορά από τον τερματοφύλακα της Αργυρούπολης έγινε γρήγορα δημιουργώντας ευκαιρία για αντεπίθεση, με τον Χρήστου να εκμεταλλεύεται την ταχύτητά του ώστε να βγει μόνος του εναντίον του τερματοφύλακα και να ισοφαρίσει το σκορ πετυχαίνοντας το 2ο προσωπικό του τέρμα για την σεζόν.

Στο 79ο λεπτό η Κορωνίδα είχε την ευκαιρία να δημιουργήσει φάση για γκολ ,όμως ο Σοάντζογλου,σε μια ένδειξη σεβασμού έβγαλε την μπάλα έξω για fair play έπειτα από τραυματισμό παίχτη της Αργυρούπολης.

7 λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα ο Γοργάκης εκμεταλλεύεται λάθος στην άμυνα της Κορωνίδας και πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα ολοκληρώνοντας μια ολική ανατροπή στο Γαλάτσι.

Με αυτή την νίκη αυτή ο ΓΣ Αργυρούπολης ασκεί πίεση στον 3ο  Άγιο Δημήτριο κουρεύοντας στην διαφορά στους τρείς βαθμούς με τον Άγιο Δημήτριο να έχει έναν αγώνα λιγότερο. Όσο για την Κορωνίδα κινδυνεύει να πέσει στην 7η θέση άμα νικήσει ο Νεοπεντελικός την Κυριακή και η διαφορά του με τον 9ο είναι μόλις 3 πόντοι.

Επόμενη αναμέτρηση για την Κορωνίδα είναι εκτός έδρας απέναντι στον Άγιο Δημήτριο ενώ ο ΓΣ Αργυρούπολη υποδέχεται την Ελευθερούπολη.

Διαιτητική ομάδα: ΓΚΑΪΤΑΤΖΗΣ,ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ, ΓΕΩΡΓΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

Κορωνίδα:

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ(Τ), ΚΡΑΒΑΡΗ, ΚΟΡΡΕΣ ,ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ(42′) , ΒΕΛΕΝΤΔΑΣ, ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΡΗΣ, ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ, ΑΡΑΠΑΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΆΔΗΣ , ΛΙΚΟ

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΎΠΟΛΗΣ:

ΓΙΑΝΝΊΚΟΣ (Τ), ΜΠΙΣΙΝΗΣ, ΤΑΓΑΡΗΣ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΑΣΗΜΑΚΗΣ, ΚΩΣΤΑΚΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΣΑΚΑΛΟΣ, ΓΟΡΓΑΚΗΣ(83′), ΧΡΉΣΤΟΥ (70′) ΔΡΑΚΟΝΤΙΔΗΣ

Χριστόφορος Αδαμάκης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *