Type to search

A1 γυναικων Βολεϊ AEK

AEK-ZAON: Εύκολο απόγευμα για την Ένωση

Share

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 σετ του ΖΑΟΝ στην Νέα Φιλαδέλφεια και διεύρυνε το σερί νικών της στην Volley League γυναικών στις 14.
Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν εμφανής αφού ο ΖΑΟΝ χρησιμοποιεί μόνο νεαρές αθλήτριες από τις ακαδημείες, οι οποίες δεν είναι σε θέση ακόμα να ανταγωνιστούν τις σαφώς πιο έμπειρες της ΑΕΚ. Ενδεικτικό αυτού έιναι και το τελικό σκορ των τριών σετ, το οποίο ήταν 25-5 υπέρ της Ένωσης.
Η συνθήκη αυτή έδωσε την ευκαιρία στον Γιουνούς Οτσάλ να ξεκουράσει παίκτριες όπως οι Καλντερόν, Σίλβα, Κωνσταντινίδου και Αρτακιανού και να δοκιμάσει αρκετά νέα σχήματα με κοπέλες που δεν έχουν αγωνιστεί για πολύ χρόνο μαζί μέσα στην χρονιά.
Η νίκη αυτή κρατάει την ΑΕΚ σε απόσταση 4 βαθμών από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Αξίζει να σημειωθεί πως την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Γιουνούς Οτσάλ έχει μπροστά της το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Δηλώσεις

Εβίτα Ξηνταρά: «Αρχικά ένα μεγάλο μπράβο στα κορίτσια του ΖΑΟΝ. Μπορεί η εικόνα απ’ έξω να φαίνεται διαφορετική, όμως και μόνο που στέκονται στο επίπεδο αυτό, η εμπειρία που αποκτούν είναι μεγάλη. Εμείς μείναμε συγκεντρωμένες, κάναμε αυτό που έπρεπε και προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα είναι ενωμένη, δουλεύουμε κάθε μέρα σκληρά και το Σάββατο θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να πάρουμε τη νίκη. Τέλος, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας, που μας στηρίζει σε κάθε αγώνα».

 

Α.Ε.Κ. (Γιουνούς Οτσάλ): Νίζετιχ 22 (17/23 επ., 4 άσσοι, 1 μπλοκ, 60% υπ.-20% άριστες), Διάλλα 7 (5/6 επ., 2 μπλοκ), Βλαχάκη 10 (9/15 επ., 1 άσσο, 50% υπ.-50% άριστες), Ξανθοπούλου 6 (2/2 επ., 3 άσσοι, 1 μπλοκ), Νώτη 6 (4/7 επ., 2 μπλοκ), Κουλίκοβα 1 (1/1 επ.) / Ξηντάρα (λ, 83% υπ.-50% άριστες), Καλαντάτζε 5 (4/4 επ., 1 άσσο).

Ζ.Α.Ο.Ν. (Στέφανος Αμαξόπουλος): Καλιακούδα 3 (3/10 επ.), Παπαδάκη 1 (1/10 επ., 18% υπ.-05% άριστες), Κουμπούνη 1 (1/3 επ.), Κονσολάκη (0/3 επ.), Ευαγγέλου, Ρεντούμη 2 (2/26 επ., 55% υπ.-18% άριστες) / Πικουλή (λ, 50% υπ.-20% άριστες), Γεωργούλια, Αλυσανδράτου, Κρομμύδα.

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *