Type to search

Γ' ΕΠΣΑ Γ’ κατηγορία Γ’ κατηγορία επσα Γλυφάδα Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑ επσα ΕΠΣΑ καισαριανη ΝΗΑΡ ΙΣΤ νηαρ ιστ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ποσειδώνας γλυφάδας Φωστήρας Καισαριανής

Ένας Κούκος φέρνει την άνοιξη…στο 94’

Share

Ο Φωστήρας Καισαριανής σε ένα φινάλε για γερά νεύρα πήρε δίκαια τη νίκη με 1-0 στο γήπεδο της Νήαρ Ιστ στην Καισαριανή εναντίον του Ποσειδώνα Γλυφάδας. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο αμυντικός της γηπεδούχου Γιώργος Κούκος στην τελευταία φάση του αγώνα φέρνοντας την «άνοιξη» για την ομάδα του εν μέσω κακοκαιρίας.

Σε ένα ματς χωρίς πολλές συγκινήσεις ο Φωστήρας Καισαριανής έφτασε, δίκαια αν και με καρδιοχτύπια στο φινάλε, στη νίκη έναντι του Ποσειδώνα Γλυφάδας συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί του για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι ελέγχοντας απόλυτα το ρυθμό χωρίς να αφήσουν τους αντιπάλους καμία πρωτοβουλία και χώρους για ανάπτυξη. Η ανωτερότητα αυτή όμως δεν οδήγησε σε καμία ουσιαστική ευκαιρία για γκολ μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα των ομάδων βελτιώθηκε αισθητά. Ίσως το τσουχτερό κρύο τους ανάγκασε να είναι πιο κινητικοί, με περισσότερο πάθος. Δεν έλειψαν και τα δυνατά μαρκαρίσματα καθώς όσο περνούσε η ώρα ο αγωνιστικός χώρος γινόταν όλο και πιο βαρύς από τη βροχή που έπεφτε καθόλη τη διάρκεια του αγώνα. Η ένταση αυτή του αγώνα έφερε και τις ευκαιρίες για γκολ. Σε δύο περιπτώσεις ο επιθετικός των γηπεδούχων, Κανελλόπουλος, αστόχησε σε πανομοιότυπα τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Γλυφάδας.
Τη λύτρωση για την ομάδα της Καισαριανής έδωσε ο αμυντικός της ομάδας, Γιώργος Κούκος με πλασέ σε άδεια εστία μετά από γύρισμα του Γκιόκα διατηρώντας την ομάδα του στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Γ´ κατηγορίας για το δεύτερο όμιλο.

Συνθέσεις

Φωστήρας Καισαριανής: Δωριάδης (Τ), Κιούσης, Βλασσόπουλος, Κούκος, Μπαλωμένος, Νταούτι, Κανελλόπουλος, Μουρίκης (Ζήσης 73’), Πιστιόλης (Τρίγκας 46’), Γκιόκα, Μηνογιάννης (Τσίχλης 46’)

Ποσειδώνας Γλυφάδας: Παραγιουδάκης (Τ), Κάρλος (Σταθερόπουλος 88’), Νικολαΐδης, Σουβατζής, Κουνάβης, Αποστολάκης, Χατζησωτηρίου, Γκριτζάλης, Πατσιάλης (Αντζουλάτος 75’), Βογιαζίδης (Βούρβαχης 60’)

Αποστόλης Φέκας 

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *