Type to search

Α1 Μπασκετ Γυναικων Εσπεριδες Καλλιθεας Έσπερος Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ Γ.

ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Γ. – ΠΑΟΚ Γ. 68-59:  Νίκησαν και παραμένουν στην μάχη για την 3η θέση.

Share

Με Γούλφολκ και Κορρέ να βρίσκονται σε εξαιρετική μέρα, οι Εσπερίδες Καλλιθέας Γ. πήραν το ροζ φύλλο αγώνα εναντίον του ΠΑΟΚ Γ.  για τα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του Μπάσκετ Α1 Γυναικών το Σάββατο στο Κλειστό Γυμναστήριο “Έσπερος” Καλλιθέας.

 

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα.

 

«Καυτές» ξεκίνησαν τον αγώνα οι γηπεδούχες και πιο συγκεκριμένα η Γούλφολκ που στην 1η περίοδο, είχε τους 12 από τους 22 πόντους που είχε πετύχει η ομάδα της. Με τις Εσπερίδες να παίζουν εκπληκτική άμυνα και τον ΠΑΟΚ να μην μπορεί να βρει εύκολους πόντους, κλείσανε το δεκάλεπτο με επιμέρους σκορ 22-09.

Λήξη της 2ης περιόδου και η διαφορά έχει εκτοξευθεί στο +18. Το τέλειο παιχνίδι και στις δύο πλευρές του παρκέ από τις παίκτριες του κ. Σόφτση που με την Κασάπογλου και την Χίγκινς επιθετικά να δίνουν λύσεις, ενώ στα αμυντικά η Βιργιόσε μετρούσε ήδη 3 κοψίματα. Από τον ΠΑΟΚ η Γουίλσον είχε 7 πόντους. 39-21 το σκορ με την λήξη του δεύτερου δεκαλέπτου.

 

Δεν τα παράτησε ο «δικέφαλος»

 

   Στην επανάληψη κι ενώ όλα δείχνανε ότι θα είναι ένα εύκολο απόγευμα για τις Εσπερίδες, οι φιλοξενούμενες δεν ρίξανε λευκή πετσέτα, βρήκαν ρυθμό και με ένα σερί 13-2 μειώσανε στους 8 πόντους. Τάιμ άουτ κάλεσε ο κ. Σόφτσης που δεν άλλαξε και πολύ όμως την κατάσταση. Η Καρλάφτη και η Γουίλσον το πήραν πάνω τους και με φανερά βελτιωμένη άμυνα φτάσανε την διαφορά στον πόντο 41-40. Με το ματς να γίνεται πραγματικό ντέρμπι η 3η περίοδος έληξε  50-45.

Βγάλανε ψυχή οι δύο ομάδες με την Κορρέ να μιλάει τελευταία.

 

Το 4ο δεκάλεπτο ήταν όλα τα λεφτά. Η Κορρέ ανέλαβε δράση και με 11 προσωπικούς πόντους (με 3/5 τρίποντα σε αυτήν την περίοδο) «καθάρισε» την υπόθεση νίκη. Η Κορρέ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 15 πόντους συνολικά και στάθηκα άξια συμπαραστάτης στην Γούλφολκ η οποία είχε 21 πόντους.  Για τον ΠΑΟΚ η Γουίλσον σημείωσε 16 πόντους ενώ ξεχώρισαν επίσης η Καρλάφτη με 11 και η Πέρη με 13 πόντους αντίστοιχα.

 

Συνθέσεις

 

Εσπερίδες Καλλιθέας Γ.: Στόλιγκα, Βιργιόσε (9π, 4 κοψίματα), Τσούρντου, Γασπαράτου, Πρίφτη, Κορρέ (15π), Μπενέκη (2π), Μαργέλου, Σεγκούρα Ντίαζ, Κασάπογλου (9π), Χίγκινς (10π), Γούλφολκ (21π).

Προπονητής: Σόφτσης Θάνος.

 

 

ΠΑΟΚ Γ.: Κιλαζίδου, Κιολέογλου, Στεφανάκη, Καισαμούρη, Γουίλιαμς (8π), Γουίλσον (16π), Καρλάφτη (11π), Πέρη (13π), Πολυμέρου, Κολλάτου (10π).

Προπονητής: Αγγελίδης Άγγελος.

 

Επιμέλεια: Στέλιος Παπαδόπουλος.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *