Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ ΛΙΓΚ Περιστέρι Bwin

Με Χουγκάζ στη 12αδα το Περιστέρι κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας

Share

Σε λίγα λεπτά (4/2, 16:00) το Περιστέρι υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας για την 15η αγωνιστική της BasketLeague στο κλειστό γυμναστήριο ”Ανδρέας Παπανδρέου” . με τον Νίκο Χουγκάζ στη 12αδα του. 

Λίγα μόλις 24ωρα μετά την άφιξη του  στο Περιστέρι ο 22χρονος πρώην φόργουορντ του Παναθηναϊκού επιλέχθηκε απο τον coach Σπανούλη προκειμένου να συμπεριληφθεί στην 12αδα της ομάδας των δυτικών προαστείων.

Ο ύψους 2,08 Νίκος Χουγκάζ θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το νούμερο 33 , αριθμό που είχε και στον Παναθηναϊκό αλλά και στον Ιωνικό. 

Με την έλευση του στο Περιστέρι ο Χουγκάζ παραμένει στο κορυφαίο επίπεδο του Ελληνικού μπάσκετ και αυτή τη φορά ελπίζει να παραπάνω χρόνο και προσπάθειες προκειμένου να ξεκλειδώσει τις προοπτικές του. Φέτος με τον Παναθηναϊκό σε 8 αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος είχε 2 πόντους μέσο όρο σε 6.9 λεπτά μέσο όρο συμμετοχής. Στην Ευρωλίγκα αγωνίστηκε σ’ ένα παιχνίδι για 55 δευτερόλεπτα χωρίς να σκοράρει.

Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 16:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά απευθείας απο την ΕΡΤ3 και ραδιοφωνικά απο τον bwinSportFm 94,6. 

Επιμέλεια/Κάλυψη του Αγώνα: Φωτεινός Τριγάζης 

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *